Παρασκευή, 30 Αυγ.
26oC Αθήνα

Γιάννης Αντετοκούνμπο και Μαράια Ριντλσπρίγκερ χέρι χέρι στο «White Party» πριν το γάμο τους

Γιάννης Αντετοκούνμπο και Μαράια Ριντλσπρίγκερ χέρι χέρι στο «White Party» πριν το γάμο τους

Μετά από σχεδόν μια δεκαετία σχέσης και τρία παιδιά, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ετοιμάζεται να παντρευτεί με την Μαράια Ριντλσπρίγκερ. To “White party” προηγείται του γάμου του “Greek freak”.

Ο πολυαναμενόμενος γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο και την Μαράια Ριντλσπρίγκερ στο “Costa Navarino” είναι προ των πυλών, με τους τριήμερους εορτασμούς να ξεκινούν σήμερα Παρασκευή (30.08.24).

Το πρώτο μέρος των εορτασμών με τους 200 και πλέον προσκεκλημένους και με τους 30 VVIP -όπως αναφέρει και το “best-tv.gr”- εξελίχθηκε στο θεματικό “White Party”.

Ντυμένοι στα λευκά, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έφθασε με την Μαράια από τον όρμο του Ναβαρίνου με ένα σκάφος, με το τοπίο να δημιουργεί μια “μαγική” εικόνα.

Θυμίζουμε ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η Μαράια Ριντλσπρίγκερ μετά από μια δεκαετία που βρίσκονται μαζί έχουν τρία παιδιά, τον 4χρονο Λίαμ, τον 3χρονο Μάβερικ και την 11 μηνών Εύα.

Το πάρτι ξεκίνησε με όλους να εύχονται τα καλύτερα στο ζευγάρι. Μια ημέρα αργότερα, το Σάββατο (31.08.24) θα πραγματοποιηθεί το “Nigerian Party” με ανάλογες παραδοσιακές ενδυμασίες και θέμα την 2η πατρίδα του 29χρονου μπασκετμπολίστα.

Τα παραπάνω pre wedding party θα είναι το… πρόγευμα, για την υπέρλαμπρη τελετή που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή (01.09.2024), στην οποία ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η Μαράια Ριντλσπρίγκερ θα ενωθούν με τα δεσμά του γάμου.

Μάλιστα όπως έχει γίνει γνωστό, ορισμένοι από τους καλεσμένους που θα δώσουν το παρών είναι ο σπουδαίος Λεμπρόν Τζέιμς, η Σερένα Γουίλιαμς, οι ιδιοκτήτες των Μιλγουόκι Μπακς, καθώς και αρκετοί πρώην – νυν συμπαίκτες του ίδιου. Μεταξύ αυτών, ο Κρις Μίντλετον.

Τα μέτρα ασφαλείας θα είναι δρακόντεια. Ο “Greek Freak” ζήτησε όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ιδιωτικότητα και γι’ αυτό τον λόγο οι καλεσμένοι δεν θα επιτρέπεται να έχουν μαζί τους κινητά τηλέφωνα.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις