Σάββατο, 31 Αυγ.
27oC Αθήνα

Στέφανος Κασσελάκης – Τάιλερ Μακμπέθ: Με ένα μεγάλο beach party πέφτει αυλαία στην 3ημερη γιορτή για την ανταλλαγή όρκων

Στέφανος Κασσελάκης – Τάιλερ Μακμπέθ: Με ένα μεγάλο beach party πέφτει αυλαία στην 3ημερη γιορτή για την ανταλλαγή όρκων

Με ένα μεγάλο beach party σήμερα Σάββατο (31.8.2024) στον Πλατανιά Χανίων έπεσε η αυλαία στην τριήμερη γιορτή για την ανταλλαγή όρκων του Στέφανου Κασσελάκη και του Τάιλερ Μακμπέθ.

Σύμφωνα με το zarpanews.gr, ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Τάιλερ Μακμπέθ υποδέχθηκαν το απόγευμα του Σαββάτουτους 130 καλεσμένους του σε γνωστό χώρο εκδηλώσεων για γεύμα και πάρτι στην πανέμορφη παραλία της Αγίας Μαρίνας με θέα τη νησίδα Θοδωρού στον κόλπο των Χανίων.

Από νωρίς τα μέτρα ασφαλείας στην περιοχή ήταν αυξημένα, ενώ περιπολικό απαγόρευε σε εκπροσώπους των ΜΜΕ και σε άτομα εκτός λίστας να πλησιάσουν.

Σημειώνεται πως το απόγευμα της Παρασκευής ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Τάιλερ Μακμπέθ ανανέωσαν τους όρκους τους, μιας και έχουν παντρευτεί εδώ και καιρό, και αντάλλαξαν λόγια αιώνιας αγάπης στον Βοτανικό Κήπο της Κρήτης. 

Καλεσμένοι στην ανανέωση των όρκων βρίσκονταν 130 άτομα, οι οποίοι δοκίμασαν μερικές τοπικές λιχουδιές και αναχώρησαν για το μεγάλο γλέντι που θα ακολουθούσε σε βίλα στη Σούδα, μια πολυτελή βίλα με πισίνα 140 τετραγωνικών.

Σημειώνεται πως Στέφανος Κασσελάκης και Τάιλερ Μακμπέθ του έχουν παντρευτεί από το 2023 αλλά δεν κατάφεραν να γιορτάσουν το γεγονός, λόγω εκτεταμένων επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις