Σάββατο, 31 Αυγ.
27oC Αθήνα

Ο Λάκης Γαβαλάς ποζάρει γυμνός στο Instagram και τα likes πέφτουν «βροχή» – «Σήμερα δεν είμαι πολύ σεμνός»

Ο Λάκης Γαβαλάς ποζάρει γυμνός στο Instagram και τα likes πέφτουν «βροχή» – «Σήμερα δεν είμαι πολύ σεμνός»
Φωτογραφία: NDP Photos

Ο Λάκης Γαβαλάς είχε, το πρωί του Σαββάτου (31.08.2024), παιχνιδιάρικη αλλά και λίγο πιπεράτη διάθεση, καθώς δε δίστασε να φωτογραφηθεί όπως τον γέννησε η φύση.

Έτσι, την τελευταία ημέρα του Αυγούστου, ο Λάκης Γαβαλάς πέταξε τα περιττά, στήθηκε γυμνός μπροστά από το φακό σε κάποιο κατάλυμα στην Κω όπου βρίσκεται, και δημοσίευσε τις φωτογραφίες στο Instagram.

Ο γνωστός επιχειρηματίας και παρουσιαστής καλημέρισε με αυτό τον τρόπο τους διαδικτυακούς του φίλους, οι οποίοι σίγουρα εξεπλάγην ευχάριστα – αν και έχουν συνηθίσει από τα «τερτίπια» του εκκεντρικού celebrity.

«Καλημέρα φίλοι μου! Σήμερα δεν είμαι πολύ σεμνός και όχι πολύ προσεκτικός. Και γιατί να μην είμαι άλλωστε; Βαρέθηκα να είμαι ταπεινός και πειθαρχημένος…

Πέταξα μακριά όλο το γκλάμουρ και τα τέλεια θεατρικά ρούχα και μένει το γυμνό σώμα όπως το έχει φιλήσει ο καλοκαιρινός ήλιος…

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lakis Gavalas Official (@lakis.gavalas)

Η επόμενη ανάρτηση θα είναι εντελώς γυμνή, χωρίς καπέλο και γυαλιά ηλίου εννοώ», έγραψε χαρακτηριστικά ο Λάκης Γαβαλάς και όπως ήταν φυσικά τα «likes» και τα σχόλια πλημμύρισαν το προφιλ του.

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις