Κυριακή, 1 Σεπτ.
23oC Αθήνα

Άρης – Αστέρας Τρίπολης 1-1: Άφησαν βαθμούς οι Αρκάδες στο «Βικελίδης»

Άρης – Αστέρας Τρίπολης 1-1: Άφησαν βαθμούς οι Αρκάδες στο «Βικελίδης»
Eurokinissi

Ο Αστέρας Τρίπολης ήταν καλύτερος του Άρη, έχασε πολλές ευκαιρίες στο “Βικελίδης”, βρέθηκε πίσω στο σκορ και τελικά έφυγε από τη Θεσσαλονίκη με το βαθμό της ισοπαλίας (1-1).

Ο Αστέρας Τρίπολης μπήκε καλά στο ματς και μόλις στο 7′ κέρδισε πέναλτι. Μετά από κόρνερ του Μπαρτόλο, ο Ντελί πήρε την κεφαλιά, με την μπάλα να βρίσκει στο σώμα του Φρίντεκ. Ο διαιτητής έστησε την μπάλα στην άσπρη βούλα, αλλά στη συνέχεια είδε ο ίδιος τη φάση και ακύρωσε την απόφασή του.

Ο Άρης έδειξε να έχει πρόβλημα απέναντι στους Αρκάδες και στο 16΄ δέχθηκε μεγάλη φάση στην εστία του. Οι φιλοξενούμενοι βγήκαν στην αντεπίθεση, με τον Καλτσά να γίνεται ο τελικός αποδέκτης της μπάλας Καλτσά, να κάνει το πλασέ μέσα από την περιοχή και να στέλνει την μπάλα να περάσει δίπλα από το δεξί δοκάρι!

Το πρώτο καλό σουτ του Άρη ήρθε στο 24′, από τον Μανού Γκαρθία, το οποίο μπλόκαρε ο Παπαδόπουλος. Το ματς πάντως δεν απέκτησε καλό ρυθμό, αφού υπήρξαν πολλά φάουλ, που προκάλεσαν διακοπές. Στο 37′ πάντως, ο Αστέρας Τρίπολης έχασε νέα μεγάλη ευκαιρία για να σκοράρει. Από σέντρα-σουτ του Καλτσά, ο Μπαρτόλο δεν μπορεί να βάλει την προβολή και να σκοράρει από πλεονεκτική θέση!

Ο Αστέρας Τρίπολης ήταν απειλητικός και στην επανάληψη, αλλά στο 63′ ο Άρης κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Μετά από πλάγιο, οι Θεσσαλονικείς κυκλοφόρησαν γρήγορα την μπάλα με τον Μοντόγια να κάνει το γύρισμα και ο Μορόν από κοντά προλαβαίνει την άμυνα των φιλοξενούμενων και να κάνει το 1-0.

Τρία λεπτά μετά, ο Καλτσάς τελείωσε άσχημα σε τετ-α-τετ και δεν μπόρεσε να σκοράρει και να ισοφαρίσει. Στο 68′ ο Μορόν έπεσε στο έδαφος από μαρκάρισμα του Μοντόγια, με τους γηπεδούχους να φωνάζουν για πέναλτι και τον διαιτητή -αλλά και το VAR– να μη δίνουν κάτι.

Ο Αστέρας Τρίπολης ανέβασε “στροφές” και στο 81′ έφτασε στο 1-1. Ο Παλάσιος έκανε μια πολύ ωραία ενέργεια, πάσαρε στον Μουνιόθ ο οποίος σημάδεψε το δοκάρι και στη συνέχεια ο Ρεγκίς σε κενή εστία έφερε το ματς στα ίσα.

Στο φινάλε του αγώνα, ο Αστέρας Τρίπολης έμεινε με δέκα παίκτες παίκτες. Ο διαιτητής Παπαδόπουλος απέβαλε στο 90′ τον Μάντζη με δεύτερη κίτρινη κάρτα

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις