Κυριακή, 1 Σεπτ.
24oC Αθήνα

Στέφανος Κασσελάκης – Τάιλερ Μακμπέθ: Φωτογραφίες από το φινάλε της 4ήμερης γιορτής ανταλλαγής όρκων

Στέφανος Κασσελάκης – Τάιλερ Μακμπέθ: Φωτογραφίες από το φινάλε της 4ήμερης γιορτής ανταλλαγής όρκων

Με την αύρα και την ενέργεια της Κρήτης, έπεσε σήμερα (31.08.2024) η αυλαία της γαμήλιας γιορτής του Στέφανου Κασσελάκη, ο οποίος αντάλλαξε όρκους αγάπης με τον σύντροφό του  Τάιλερ Μακμπέθ το απόγευμα της Παρασκευής στα Χανιά.

Στέφανος Κασσελάκης και Τάιλερ Μακμπέθ, υποδέχτηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου τους 130 καλεσμένους τους σε γνωστό παραθαλάσσιο χώρο εκδηλώσεων για γεύμα και πάρτι στην πανέμορφη παραλία με θέα τη νησίδα Θοδωρού και τον κόλπο των Χανίων, όπως σημειώνει το Zarpanews.gr.

Από νωρίς τα μέτρα ασφαλείας στην περιοχή ήταν αυξημένα, ενώ περιπολικό απαγόρευε σε εκπροσώπους των ΜΜΕ και σε άτομα εκτός λίστας να πλησιάσουν.

Αγαπημένοι φίλοι, συνεργάτες και μέλη της οικογένειας του ζευγαριού, όπως οι γονείς του Στέφανου Κασσελάκη, Θεόδωρος και Λία Κασσελάκη, έδωσαν το «παρών» στην τετραήμερη αυτή γιορτή. 

Χθες, ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Τάιλερ Μακμπέθ ανανέωσαν τους όρκους τους, μιας και έχουν παντρευτεί εδώ και καιρό, και αντάλλαξαν λόγια αιώνιας αγάπης στον Βοτανικό Κήπο της Κρήτης. 

Οι καλεσμένοι δοκίμασαν τοπικές λιχουδιές και αναχώρησαν για το μεγάλο γλέντι που ακολούθησε σε βίλα στη Σούδα, ένα πολυτελές οίκημα με πισίνα 140 τετραγωνικών.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις