Κυριακή, 1 Σεπτ.
23oC Αθήνα

Κερατσίνι: Η στιγμή της καταδίωξης των δραστών που πέταξαν το τσαντάκι με τις χειροβομβίδες – Βίντεο ντοκουμέντο

Κερατσίνι: Η στιγμή της καταδίωξης των δραστών που πέταξαν το τσαντάκι με τις χειροβομβίδες – Βίντεο ντοκουμέντο

Η στιγμή της αστυνομικής καταδίωξης της μοτοσικλέτας, στην οποία επέβαιναν τα δύο άτομα που πέταξαν τσαντάκι με χειροβομβίδες στο Κερατσίνι το μεσημέρι του Σαββάτου (31.8.24), αποτυπώνεται σε νέο βίντεο ντοκουμέντο που βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Στο βίντεο που δημοσίευσε το Mega και προέρχεται από κάμερα καταστήματος στο Κερατσίνι, φαίνονται μία μία οι δύο μηχανές της ομάδας ΔΙΑΣ της ΕΛ.ΑΣ. που καταδιώκουν τους αναβάτες της μοτοσικλέτας.

Οι σειρήνες ουρλιάζουν και οι αστυνομικοί κλείνουν τον έναν δρόμο μετά τον άλλον για να εγκλωβίσουν τους υπόπτους.

Στο βίντεο φαίνεται η μηχανή με τους δύο αναβάτες, ενώ από πίσω ακολουθούν οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ, οι οποίοι προσπαθούν να τους σταματήσουν.

Κατά την διάρκεια της καταδίωξης οι δύο δράστες πέταξαν στον δρόμο ένα τσαντάκι.

Σε δύο βίντεο που έφερε στη δημοσιότητα το newsit.gr καταγράφεται η στιγμή που οι αστυνομικοί έχουν εντοπίσει το τσαντάκι, το οποίο περιείχε τέσσερις χειροβομβίδες, ένα περίστροφο κι ένα πτυσσόμενο γκλομπ.

Μέσα στο σακίδιο οι αστυνομικοί εντόπισαν και μια ταυτότητα ενός εκ των δύο δραστών κι έτσι κατάφεραν να τον ταυτοποιήσουν.

Παρά την καταδίωξη, οι δράστες κατάφεραν να εξαφανιστούν με την μηχανή. Σύμφωνα με πληροφορίες η ταυτότητα που βρέθηκε στο σακίδιο ανήκει στον συνεπιβάτη της μοτοσυκλέτας, ο οποίος είναι γνώριμος στις αρχές αφού έχει απασχολήσει στο παρελθόν για υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις