Κυριακή, 1 Σεπτ.
24oC Αθήνα

Όλες οι φάσεις και τα γκολ από τα Λαμία – Ολυμπιακός 0-3, Άρης – Αστέρας Τρίπολης 1-1 και Παναιτωλικός – Πανσερραλικός 3-0

Όλες οι φάσεις και τα γκολ από τα Λαμία – Ολυμπιακός 0-3, Άρης – Αστέρας Τρίπολης 1-1 και Παναιτωλικός – Πανσερραλικός 3-0
Eurokinissi

Το πρώτο μέρος της 3ης αγωνιστικής της Super League είχε τρεις “δυνατές” αναμετρήσεις, με τον Ολυμπιακό να συνεχίζει ακάθεκτος -και βελτιωμένος- την πορεία του. Άνοιξε “λογαριασμό” στα γκολ ο Ελ Κααμπί. Πρώτη νίκη για τον Παναιτωλικό και νέα γκέλα για τον Άρη.

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί, ο Ολυμπιακός πέρασε με 3-0 από τη Λαμία και πέτυχε το 3/3 στην έναρξη της εφετινής Super League.

Ο Μαροκινός “killer” των “ερυθρόλευκων” πέτυχε τα δύο πρώτα γκολ (41΄,79΄) και έδωσε την ασίστ στο τρίτο που σημείωσε ο Ζέλσον Μαρτίνς στο 81΄ στο εύκολο πέρασμα του Ολυμπιακού από τη Φθιώτιδα.

Η ομάδα του Μεντιλίμπαρ ήταν απολαυστική στα διαστήματα που έβρισκε ρυθμό και έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης. Απ’ την άλλη, η Λαμία απογοήτευσε, μια μόλις εβδομάδα μετά το βαθμό που πήρε στην έδρα της ΑΕΚ.

Στο ματς που ακολούθησε χρονικά, Άρης και Αστέρας Τρίπολης αναδείχτηκαν ισόπαλοι 1-1, στο “Κλεάνθης Βικελίδης”. Παιχνίδι που διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών και στο οποίο οι Θεσσαλονικείς άνοιξαν το σκορ στο 63′ με τον Λορέν Μορόν. Στο 81′ ο Αστέρας ισοφάρισε με τον Κρέσπι Ρεγκίς.

Οι φιλοξενούμενοι αγωνίστηκαν στα έξι λεπτά των καθυστερήσεων του αγώνα με δέκα παίκτες, καθώς στο 90 αποβλήθηκε, με δεύτερη κίτρινη κάρτα, ο Βασίλης Μάντζης.

Στο ματς που έκλεισε το αγωνιστικό πρόγραμμα του Σαββάτου, ο Παναιτωλικό πήρε την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, επικρατώντας εντός έδρας του Πανσερραϊκού με 3-0. Πρώτη βαθμοί για τους Αγρινιώτες, που άφησαν στο.. μηδέν τους φιλοξενούμενους. Για τους γηπεδούχους σκόραραν ο Λομόνακο στο 27΄, ο Ντίας στο 50΄ και ο Μπουζούκης στο 75΄.

Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής της Super League

Σάββατο 31 Αυγούστου

Λαμία – Ολυμπιακός 0-3

Άρης – Αστέρας Τρίπολης 1-1

Παναιτωλικός – Πανσερραϊκός 3-0

Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου

19:00 Λεβαδειακός – ΑΕΚ

19:30 Βόλος – ΟΦΗ

20:30 Ατρόμητος – ΠΑΟΚ

22:00 Athens Kallithea – Παναθηναϊκός

Η βαθμολογία μετά από 3 αγώνες

Ολυμπιακός 9 βαθμοί

ΠΑΟΚ 6 βαθμοί

Άρης 5 βαθμοί

ΑΕΚ 4 βαθμοί

Λαμία 4 βαθμοί

Αστέρας Τρίπολης 4 βαθμοί

Παναιτωλικός 3 βαθμοί

Παναθηναϊκός 3 βαθμοί

Βόλος 3 βαθμοί

Ατρόμητος 2 βαθμοί

Athens Kallithea 1 βαθμοί

Λεβαδειακός 1 βαθμοί

ΟΦΗ 1 βαθμοί

Πανσερραϊκός 0

*Οι ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, Βόλος, Ατρόμητος, Athens Kallithea, Λεβαδειακός και ΟΦΗ έχουν έναν αγώνα λιγότερο.

Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής (δεν έχουν οριστεί ημερομηνίες)

ΑΕΚ – Βόλος

Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος

ΟΦΗ – Άρης

Ολυμπιακός – Παναιτωλικός

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός

Πανσερραϊκός – Λεβαδειακός

Λαμία – Athens Kallithea

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις