Κυριακή, 1 Σεπτ.
30oC Αθήνα

Δάνης Κατρανίδης: Η τελευταία δημόσια εμφάνισή του

Δάνης Κατρανίδης: Η τελευταία δημόσια εμφάνισή του
NDPphoto

Φτωχότερος είναι από σήμερα Κυριακή (1.9.2024) ο καλλιτεχνικός κόσμος, καθώς ο γνωστός ηθοποιός Δάνης Κατρανίδης άφησε την τελευταία του πνοή λόγω σοβαρών προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε τα τελευταία χρόνια. 

Ο Δάνης Κατρανίδης είχε αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας και η τελευταία δημόσια εμφάνισή του ήταν ως θεατής στην παράσταση «Οιδίπους» στο Θέατρο Βράχων.

Ο ίδιος είχε βρεθεί τον Αύγουστο του 2020 στο Θέατρο Βράχων μαζί με την Ελένη Κοκκίδου για να παρακολουθήσουν την παράσταση. 

Χαμογελαστός, πόζαρε μετά το τέλος της παράστασης μαζί με τους ηθοποιούς της παράστασης, τον Μιχάλη Σαράντη, Νίκη Παλληκαράκη και Ηλία Ζερβό.

Σημειώνεται πως η τελευταία του εμφάνιση ήταν το 2021 στην ταινία «Ταξίδι στα αστέρια» για την ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού, όπου είχε υποδυθεί τον Παύλο Γιαννακόπουλο. 

Το καλοκαίρι του 2021 άρχισαν οι πρώτες φήμες για την υγεία του. Ο ίδιος τον Σεπτέμβριο του ίδιου χρόνου είχε διαψεύσει τις φήμες λέγοντας πως υποβλήθηκε σε ένα απλό χειρουργείο. Ωστόσο, μόνο οι δικοί του άνθρωποι φαίνεται να γνώριζαν τη μεγάλη μάχη που έδινε για να κρατηθεί στη ζωή. 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις