Κυριακή, 1 Σεπτ.
30oC Αθήνα

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παντρεύτηκε την Μαράια Ριντλσπρίγκερ και θα ακολουθήσει η γαμήλια δεξίωση

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παντρεύτηκε την Μαράια Ριντλσπρίγκερ και θα ακολουθήσει η γαμήλια δεξίωση
AP Photo/Chris Pizzello

Γιάννης Αντετοκούνμπο και Μαράια Ριντλσπρίγκερ ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου στο Costa Navarino και πλέον το ζευγάρι και οι προσκεκλημένοι τους ετοιμάζονται για την γαμήλιο πάρτι που θα ακολουθήσει.

Ολοκληρώθηκε το πρωί της Κυριακής (01.09.2024) η γαμήλια τελετή του Γιάννη Αντετοκούνμπο, με την γυναίκα της ζωής του και μητέρα των τριών παιδιών του, Μαράια Ριντλσπρίγκερ, σύμφωνα και με το ρεπορτάζ του ΣΚΑΙ.

Όπως αναφέρθηκε χαρακτηριστικά, το ζευγάρι πραγματοποίησε διπλή τελετή το πρωί της Κυριακής, στο Costa Navarino καθώς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ορθόδοξος και η -πλέον- σύζυγός του, καθολική, κάτι που συνηθίζεται να συμβαίνει σε ανάλογες περιπτώσεις.

Το “παρών” στην τελετή έδωσαν δε, πολλοί διάσημοι και μη καλεσμένοι. Μερικοί από αυτούς είναι ο Λεμπρόν Τζέιμς (δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα η παρουσία του), οι ιδιοκτήτες των Μιλγουόκι Μπακς, ο Κρις Μίντλετον που εμφανίζεται να είχε το ρόλο του κουμπάρου- καθώς και αρκετοί πρώην και νυν συμπαίκτες του “Greek freak” όπως ο Γουέσλι Μάθιους και Τζρου Χόλιντεϊ.

Παρόντες ήταν επίσης, ο Έλληνας πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης με τη σύζυγό του Μαρέβα, ο Βασίλης Σπανούλης, ο Νίκος Ζήσης, ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος, αλλά και Ολυμπιονίκης, Εμανουήλ Καραλής, σύμφωνα με την ίδια πηγή.

Παράλληλα, σύμφωνα πάντα με το ΣΚΑΙ, στις 18:30 είναι προγραμματισμένη η γαμήλια δεξίωση που θα παραθέσει το ζευγάρι και -φυσικά- όλοι οι καλεσμένοι.

Να αναφέρουμε ότι στον γάμο θα σερβιριστεί ένα ροζέ κρασί που θα έχει το όνομα της Μαράια και θα είναι η έκπληξη του Γιάννη Αντετοκούνμπο στην αγαπημένη του. Πρόκειται για μια ροζέ ετικέτα που θα κυκλοφορήσει στην αγορά μετά το γάμο και, εκτός από τη συμβατική φιάλη των 750 ml, θα έχει και μια magnum έκδοση.

Θυμίζουμε ότι το Σάββατο, το ζευγάρι έδωσε ένα ακόμη πάρτι για τους καλεσμένους του. Πρόκειται για το “Nigerian Party” με παραδοσιακές ενδυμασίες και θέμα τον τόπο καταγωγής του αθλητή. Οι… εορταστικές εκδηλώσεις ξεκίνησαν την Παρασκευή (30.08.2024) με το “White party”, λόγω των ευκών ρούχων που φόρεσε το ζεύγος και όλοι οι καλεσμένοι.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις