Κυριακή, 1 Σεπτ.
29oC Αθήνα

Γάμος Γιάννη Αντετοκούνμπο – Μαράια Ριντλσπρίγκερ: Το κουστούμι του γαμπρού στο Costa Navarino

Γάμος Γιάννη Αντετοκούνμπο – Μαράια Ριντλσπρίγκερ: Το κουστούμι του γαμπρού στο Costa Navarino
eurokinissi

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η Μαράια Ριντλσπρίγκερ παντρεύτηκαν στο Costa Navarino, μετά από ένα τριήμερο εκδηλώσεων για το γάμο τους, το οποίο και θα ολοκληρωθεί με τη γαμήλια δεξίωση σήμερα (01/09/24) το απόγευμα.

Μετά από χρόνια ως ζευγάρι και έχοντας τρία παιδιά, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η Μαράια Ριντλσπρίγκερ δεσμεύτηκαν πλέον και με τα ιερά δεσμά του γάμου, γιορτάζοντας το γεγονός, με ολόκληρες τις οικογένειές τους, πολλούς φίλους και λαμπερούς καλεσμένους, μεταξύ των οποίων και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο Έλληνας σούπερ σταρ του NBA φόρεσε έτσι και το γαμπριάτικο κουστούμι του, το οποίο και φαίνεται ότι επιμελήθηκε ο γνωστός σχεδιαστής και προσωπικός φίλος του, Γιώργος Παπαδόγαμβρος. Ο ίδιος έκανε μάλιστα και σχετική ανάρτηση στα social media, με τα κουστούμια να οδηγούνται στους αποδέκτες τους στο Costa Navarino.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Papadogamvros Giorgos (@papadogamvros)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η Μαράια Ριντλσπρίγκερ θα επιστρέψουν σύντομα στο Μιλγουόκι, καθώς ο “Greek Freak” θα πρέπει να επιστρέψει μετά το… μήνα του μέλιτος, στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του με τους Μπακς στο NBA.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις