Κυριακή, 1 Σεπτ.
27oC Αθήνα

Γιάννης Αντετοκούνμπο – Μαράια Ριντλσπρίγκερ: Η δεξίωση με τους VIP καλεσμένους και το αυστηρό πρωτόκολλο για τις φωτογραφίες

Γιάννης Αντετοκούνμπο – Μαράια Ριντλσπρίγκερ: Η δεξίωση με τους VIP καλεσμένους και το αυστηρό πρωτόκολλο για τις φωτογραφίες

Σε εξέλιξη βρίσκεται η δεξίωση στο Navarino Hills του Costa Navarino μετά τον γάμο του Γιάννη Αντετοκούνμπο με τη Μαράια Ριντλσπρίγκερ.

Μετά από χρόνια ως ζευγάρι και έχοντας τρία παιδιά, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η Μαράια Ριντλσπρίγκερ δεσμεύτηκαν πλέον και με τα ιερά δεσμά του γάμου, γιορτάζοντας το γεγονός, με ολόκληρες τις οικογένειές τους, πολλούς φίλους και λαμπερούς καλεσμένους, μεταξύ των οποίων και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Το πρωί της Κυριακής (1.9.24) πραγματοποιήθηκε η διπλή γαμήλια τελετή, καθώς ο Γιάννης είναι ορθόδοξος και η Μαράια καθολική, σε κλειστό οικογενειακό κύκλο.

Το «παρών» στην τελετή έδωσαν δε, πολλοί, διάσημοι και μη, καλεσμένοι. Μερικοί από αυτούς είναι οι ιδιοκτήτες των Μιλγουόκι Μπακς, ο Κρις Μίντλετον -που εμφανίζεται να είχε το ρόλο του κουμπάρου- καθώς και αρκετοί πρώην και νυν συμπαίκτες του “Greek freak” όπως ο Γουέσλι Μάθιους και Τζρου Χόλιντεϊ. Λόγω του αυστηρού πρωτοκόλλου πάντως, δεν έχει γίνει γνωστό με λεπτομέρειες ποιοι ακριβώς παρευρέθηκαν στον γάμο.

Αργά το απόγευμα ξεκίνησε η δεξίωση στους VIP προσκεκλημένους, οι οποίοι έχουν υπογράψει ρήτρα εχεμύθειας, ενώ έχουν μπει και ειδικά sticker στα κινητά τους τηλέφωνα, προκειμένου να μην ανέβει τίποτα στα social media πριν την ολοκλήρωση της δεξίωσης.

Κάποιοι πάντως, έχουν ανεβάσει ήδη φωτογραφίες από τα πάρτι που έγιναν την Παρασκευή και το Σάββατο. Την Παρασκευή (30/08/24) είχε προηγηθεί το white party που οργάνωσε το ζευγάρι, ενώ μια ημέρα αργότερα έγινε και το Nigerian party, με το οποίο ο Greak Freak ήθελε να τιμήσει τη Νιγηρία

Η Ολυμπία Χοψονίδου, σύζυγος του προπονητή της εθνικής ομάδας μπάσκετ, Βασίλη Σπανούλη, ανέβασε στο Instagram φωτογραφίες από τα πάρτι των προηγούμενων ημερών.

Φωτογραφίες από το Nigerian Party ανέβασε και η Mandie Price, σύζυγος μέλος του προπονητικού τιμ των Μιλγουόκι Μπακς.

Οι δύο τους ποζάρουν με νιγηριανή αμφίεση.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις