Κυριακή, 1 Σεπτ.
27oC Αθήνα

Ο Ανδρέας Γεωργίου παντρεύτηκε τη Σιμώνη Χριστοδούλου στην Κύπρο

Ο Ανδρέας Γεωργίου παντρεύτηκε τη Σιμώνη Χριστοδούλου στην Κύπρο

Την εκλεκτή της καρδιάς του Σιμώνη Χριστοδούλου παντρεύτηκε ο Ανδρέας Γεωργίου στην Κύπρο. Το ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας το απόγευμα της Κυριακής (01.09.2024).

Ο Ανδρέας Γεωργίου και η Σιμώνη Χριστοδούλου παντρεύτηκαν στο εκκλησάκι του Αγίου Επιφανίου στην Αγία Νάπα στην Κύπρο.

Στην τελετή, ο γνωστός καλλιτέχνης και η αγαπημένη του είχαν στο πλευρό τους, σε μία από τις πιο ευτυχισμένες ημέρες της κοινής πορείας τους, συγγενείς και φίλους.

Πριν τον γάμο, ο γνωστός σκηνοθέτης, σεναριογράφος και ηθοποιός υποδέχθηκε τους καλεσμένους για τα παραδοσιακά «αλλάματα», ένα από τα έθιμα του κυπριακού γάμου.

Στη συνέχεια, ο Θεοχάρης Ιωαννίδης, η Άντζελα Γκερέκου και οι κουμπάροι του Βάνα Δημητρίου και Κούλλης Νικολάου τον έντυσαν γαμπρό.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Prodromos St. – Michalis Vr. (@tasgartilia)

Λίγους μήνες πριν ο Ανδρέας Γεωργίου μιλώντας για τον γάμο του, είχε δηλώσει:

«Ήθελα να κάνω κυπριακό, παραδοσιακό γάμο. Ο κυπριακός γάμος κρατάει μία ημέρα, αλλά εμείς το κάνουμε και τριήμερο. Ήθελα το παραδοσιακό που μαζεύεται όλη η οικογένεια, οι θείοι, που κάνουν τα αλλάγματα του γαμπρού, της νύφης, βιολιά, λαούτα, όλα θα τα ζήσουμε».

Και πρόσθεσε: «Δεν ήθελα ποτέ να παντρευτώ. Μέχρι πρόσφατα ήταν κάτι που ήταν πολύ μακριά από εμένα. Ίσως να μην ήθελα να δεσμευτώ γιατί φοβόμουν μην χάσω έναν άνθρωπο. Με τον συγκεκριμένο άνθρωπο ήρθε από μόνο του. Ήμασταν μαζί, χωρίσαμε, τα ξαναβρήκαμε. Αυτό το ”σίριαλ” είχε έξι σεζόν. Ήρθε ένα timing που καταλάβαμε ότι θέλουμε να είμαστε μαζί. Θέλουμε και οι δύο πολλά παιδιά».

φωτογραφίες: TLife.gr

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις