Δευτέρα, 2 Σεπτ.
30oC Αθήνα

Ανθή Βούλγαρη: Η άτυχη στιγμή με το πουκάμισο που φορούσε στην πρεμιέρα του «Κοινωνία Ώρα Mega»

Ανθή Βούλγαρη: Η άτυχη στιγμή με το πουκάμισο που φορούσε στην πρεμιέρα του «Κοινωνία Ώρα Mega»

Η Ανθή Βούλγαρη και ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος επέστρεψαν με την «Κοινωνία Ώρα Mega» στην πρωινή ενημέρωση. Κατά τη διάρκεια της έναρξης σημειώθηκε ένα απρόοπτο, με το πουκάμισο της παρουσιάστριας να ανοίγει μπροστά στην κάμερα.

Η Ανθή Βούλγαρη απέδειξε για ακόμα μια φορά την εμπειρία της, καθώς μπροστά στις κάμερες, κλήθηκε να διαχειριστεί ένα απρόοπτο. Την ώρα που χαιρετούσε τους τηλεθεατές, με μια απότομη κίνηση, άνοιξε το πουκάμισο που φορούσε, με την ίδια δίπλα στον Ιορδάνη Χασαπόπουλο να μην χάνει τον ειρμό της. Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος μπήκε με κέφι κι αέρα στο πλατό για να καλημερίσει τους τηλεθεατές και τελικά άνοιξε το πουκάμισο που φορούσε.

«Καλή μας αρχή. Άνοιξαν και τα πουκάμισα παιδιά! Κάτσε λίγο στη θέση μου, έχουμε και τα απρόοπτα στην εκπομπή. Ιορδάνη σου έλειψα;» είπε η Ανθή Βούλγαρη έκπληκτη κι έσπευσε να βγει από το πλάνο για να το κουμπώσει.

«Μού έλειψες κι εσείς μου λείψατε και μία μεγάλη καλημέρα από όπου μας βλέπετε. Από τη Θράκη μέχρι την Κρήτη κι από τα Δωδεκάνησα μέχρι την Κέρκυρα. Από την ομογένεια κι από όπου μας βλέπετε» ανέφερε ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος μετά μουσικής.

Η «Κοινωνία Ώρα Mega» συνεχίζεται για ακόμα μία τηλεοπτική σεζόν με την Ανθή Βούλγαρη και τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο να στοχεύουν στην κορυφή, μετά την απόλυτα επιτυχημένη περσινή χρονιά.

Media Τελευταίες ειδήσεις