Δευτέρα, 2 Σεπτ.
30oC Αθήνα

Ολυμπιακός για Φουρνιέ: Η επικοινωνία και οι σκέψεις του Γάλλου σούπερ σταρ για επιστροφή στην Ευρώπη

Ολυμπιακός για Φουρνιέ: Η επικοινωνία και οι σκέψεις του Γάλλου σούπερ σταρ για επιστροφή στην Ευρώπη

Ο Εβάν Φουρνιέ δεν έχει βρει ακόμα ομάδα στο NBA και ρίχνει ματιές στην Euroleague, με τον Ολυμπιακό να είναι έτοιμος να “χτυπήσει”, σε περίπτωση που ο Γάλλος σούπερ σταρ πάρει την απόφαση να έρθει στην Ευρώπη.

Οι μέρες περνούν και ο Εβάν Φουρνιέ παραμένει χωρίς ομάδα στο NBA. Ο Γάλλος σούπερ σταρ δυσκολεύεται να βρει χώρο στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου και μοιραία ο μάνατζερ του άνοιξε δίαυλο επικοινωνίας με ομάδες της Euroleague. Μία από αυτές είναι και ο Ολυμπιακός.

Ο πολύπειρος γκαρντ/σμολ φόργουορντ θέλει να αγωνιστεί σε ομάδα που θα κυνηγήσει τον τίτλο στην Euroleague, σε περίπτωση που τελικά επιστρέψει στην Ευρώπη, γι’ αυτό και τσεκάρει και την περίπτωση του Ολυμπιακού, ο οποίος έχει υψηλές βλέψεις τη νέα σεζόν.

Για τον Φουρνιέ φαίνεται ότι έχει δείξει ενδιαφέρον και η Ρεάλ Μαδρίτης. Το σίγουρο είναι ότι αν ο Γάλλος αποφασίσει να εγκαταλείψει το NBA και να αγωνιστεί στη Euroleague, θα το κάνει για ένα πολύ μεγάλο συμβόλαιο (σ.σ. πάνω από 2.5 εκατομμύρια ευρώ) και για μία ομάδα με στόχους.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις