Δευτέρα, 2 Σεπτ.
32oC Αθήνα

Ιορδάνης Χασαπόπουλος: Ο «μυστικός γάμος» με την Μαρία Σκοπελίτου και το on air σχόλιο από την Ανθή Βούλγαρη

Ιορδάνης Χασαπόπουλος: Ο «μυστικός γάμος» με την Μαρία Σκοπελίτου και το on air σχόλιο από την Ανθή Βούλγαρη

Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος παντρεύτηκε την Μαρία Σκοπελίτου και ο «μυστικός γάμος» τους, σχολιάστηκε από την Ανθή Βούλγαρη, στην πρεμιέρα της εκπομπής τους.

Ιορδάνης Χασαπόπουλος και Μαρία Σκοπελίτου ανήκουν στο κλαμπ των παντρεμένων, με την Ανθή Βούλγαρη να δίνει on air τις ευχές στο ζευγάρι. Στις 20 Ιουλίου ο Ιουλίου ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος παντρεύτηκε την αγαπημένη του υπό άκρα μυστικότητα, θέλοντας να κρατήσει τον γάμο του μακριά από τα media. Διέρρευσαν ορισμένες εικόνες που έκαναν το γύρο των social media. Ο παρουσιαστής και δημοσιογράφος μίλησε για την απόφαση που πήρε, την ώρα που στο πλατό εμφανίζονταν φωτογραφίες από τον γάμο.

«Τρομάξαμε να βγάλουμε μια φωτογραφία», σχολίασε η Ανθή Βούλγαρη. «Δεν σας πήρα τα κινητά. Εκείνες τις ημέρες έλεγα… γιατί είναι κακό να γίνει κλειστό;» απάντησε αρχικά ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος.

«Μετά βγήκε η φωτογραφία και δεν βγήκε από εμάς. Η νύφη πανέμορφη. Ήσουν πάρα πολύ όμορφος και πολύ χαρούμενος εκείνη την ημέρα. Έλαμπες! Θέλω να σου πω ότι από τότε που γνώρισες τη Μαρία -και μπορούμε τώρα να το λέμε ανοιχτά διότι είναι με δόξα και τιμή κ. Χασαποπούλου κι η σχέση έχει επισημοποιηθεί- έχεις γίνει άλλος άνθρωπος κι έχεις γλυκάνει πάρα πολύ.

Θέλω να πούμε στη νύφη ότι ευχαριστούμε πάρα πολύ για το καλό που μας έχεις κάνει, να είσαι καλά! Βιντεάκι δεν έχουμε;Να ζήσετε, να σας χαιρόμαστε!» ανέφερε η Ανθή Βούλγαρη.

Η Μαρία Σκοπελίτου εργάζεται ως αισθητικός. Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος γνωρίστηκε μαζί της πριν από περίπου δύο χρόνια και μένουν μαζί στο σπίτι του στα νότια προάστια. Ο δημοσιογράφος έχει έναν γιο από τον προηγούμενο γάμο του, ο οποίος μένει μόνιμα στην Αμερική, ωστόσο ήρθε στην Ελλάδα για τον πολιτικό γάμο του πατέρα του.

Media Τελευταίες ειδήσεις