Δευτέρα, 2 Σεπτ.
30oC Αθήνα

Γάμος Γιάννη Αντετοκούνμπο: Νέες φωτογραφίες του Έλληνα σταρ με τη Μαράια, τη μητέρα του και τον Σπανούλη από το γλέντι

Γάμος Γιάννη Αντετοκούνμπο: Νέες φωτογραφίες του Έλληνα σταρ με τη Μαράια, τη μητέρα του και τον Σπανούλη από το γλέντι

Οι νέες φωτογραφίες του Γιάννη Αντετοκούνμπο με την οικογένεια του και τους φίλους του που διέρρευσαν από το γλέντι του γάμου του Έλληνα σούπερ σταρ με τη Μαράια Ριντλσπρίγκερ στο Costa Navarino.

Μπορεί ο Γιάννης Αντετοκούνμπο να θέλησε να κρατήσει τον γάμο του με τη Μαράια Ριντλσπρίγκερ μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο όσο περνούν οι ώρες, όλο και περισσότερες φωτογραφίες εμφανίζονται στα social media από το γλέντι.

Πέρα από τις εικόνες που ανέβασε νωρίτερα ο Νίκος Γκίκας, “αποκαλύφθηκαν” και νέες φωτογραφίες, στις οποίες απεικονίζεται και η νύφη Μαράια μαζί με την μητέρα του Γιάννη Αντετοκούνμπο, Βερόνικα, τα αδέρφια του Έλληνα σταρ του NBA, ο προπονητής της Εθνικής Ελλάδας Βασίλης Σπανούλης και ο Νίκος Ζήσης με τον οποίο έχουν εξαιρετικές σχέσεις.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η Μαράια Ριντλσπρίγκερ ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου την Κυριακή (01.09.2024), σε ένα γεγονός που εκτός από ελληνικό «χρώμα», είχε, επίσης, νιγηριανό, αλλά και από NBA.

Ο γάμος ήρθε ως επιστέγασμα των 10 χρόνων σχέσης και των τριών παιδιών τους, – του 4χρονου Λίαμ, του 3χρονου Μάβερικ και της 11 μηνών Εύας.

Κουμπάρος τους ήταν ο στενός φίλος και σταρ του NBA, Κρις Μίντλετον. 

To τριήμερο πάρτι

Οι τριήμεροι εορτασμοί ξεκίνησαν την Παρασκευή (30.08.2024) με το «White Party». Το θέμα του πάρτι ήταν το λευκό, με τους καλεσμένους να φορούν λευκά κουστούμια σχεδιασμένα από τον «σχεδιαστή των διασήμων», Γιώργο Παπαδόγαμβρο, ο οποίος επιμελήθηκε και το γαμήλιο ντύσιμο του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Πιασμένοι χέρι – χέρι και ντυμένοι στα λευκά, ο «Greek Freak» μαζί με την αγαπημένη του, κατέφτασαν με σκάφος στον όρμο του Ναβαρίνου.

Η διασκέδαση, με δυνατή μουσική και εκλεκτά κρασιά, κράτησε όλη τη νύχτα σε μία φαντασμαγορική εκδήλωση, με δυνατά φώτα και δεκάδες πυροτεχνήματα.

Οι εκλεκτοί καλεσμένοι

Παρέλαση διάσημων ονομάτων έγινε στον γάμο του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Το παρών έδωσαν αρκετοί πρώην και νυν συμπαίκτες του «Greek Freak», όπως οι Γουέσλι Μάθιους και Τζρου Χόλιντεϊ.

Στον γάμο έδωσαν ακόμα το “παρών” ο Βασίλης Σπανούλης με τη γυναίκα του Ολυμπία Χοψονίδου, ο Νίκος Ζήσης, ο Εμμανουήλ Καραλής, ο Δημήτρης Αγραβάνης και αρκετοί Έλληνες μπασκετμπολίστες που είναι φίλοι από παιδία με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Τα λίαρ τζετ προσγειώθηκαν για τον λαμπερό γάμο, μεταφέροντας, μεταξύ άλλων, τους δισεκατομμυριούχους ιδιοκτήτες των Μιλγουόκι Μπακς, οι οποίοι στο παρελθόν έχουν δηλώσει πως χάρις στον Γιάννη γνώρισαν και αγάπησαν την Ελλάδα.

 Λόγω του αυστηρού πρωτοκόλλου, πάντως, δεν έχει γίνει γνωστό με λεπτομέρειες ποιοι ακριβώς παρευρέθηκαν στον γάμο.

Τo Nigerian Party

Οι εορτασμοί συνεχίστηκαν το Σάββατο (31.08.2024) με το Nigerian Party.

Οι καλεσμένοι ντύθηκαν με παραδοσιακές νιγηριανές ενδυμασίες, προσφέροντας μια ιδιαίτερη εμπειρία σε όλους τους παρευρισκόμενους.

Οι εκδηλώσεις κορυφώθηκαν την Κυριακή (1/9/2024) με τον γάμο και στη συνέχεια με το γλέντι.

Ο γαμπρός και η νύφη αντάλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης, με φόντο το ειδυλλιακό τοπίο στο Navarino Hills του Costa Navarino.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις