Δευτέρα, 2 Σεπτ.
30oC Αθήνα

Ρέθυμνο: Συγκλονιστική μαρτυρία για τον ξυλοδαρμό του Γάλλου τουρίστα – «Από το κεφάλι έχανε πολύ αίμα, νομίζαμε ότι ήταν πεθαμένος»

Ρέθυμνο: Συγκλονιστική μαρτυρία για τον ξυλοδαρμό του Γάλλου τουρίστα – «Από το κεφάλι έχανε πολύ αίμα, νομίζαμε ότι ήταν πεθαμένος»

Έξω από το μαγαζί έγινε ο διαπληκτισμός και είδαμε τον άνθρωπο να είναι πεσμένος μέσα στα αίματα. Τον χτύπησαν με μπουκάλι τον Γάλλο τουρίστα αναφέρει στο newsit.gr εργαζόμενος σε επιχείρηση του Ρεθύμνου για τον άγριο ξυλοδαρμό του 36χρονου την Κυριακή (01.09.2024).

Τα ξημερώματα της Κυριακής ο Γάλλος τουρίστας έπεσε θύμα ξυλοδαρμού στο Ρέθυμνο, από τέσσερις νεαρούς, οι οποίοι τελικά συνελήφθησαν για «πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών κατά συναυτουργία», καθώς και για «παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων».

Είχε και αυτός την παρέα του δεν ήταν μόνος του. Το περιστατικό έγινε γύρω στις τέσσερις το πρωί. Οι δύο παρέες είχαν φύγει από το μαγαζί, είχε τελειώσει η διασκέδασή τους, αλλά κάτι συνέβη έξω και προκάλεσε την αναστάτωση όπου διαπληκτίστηκαν και παίξανε ξύλο.

Οι Γάλλοι δεν είχανε πιει όλο το μπουκάλι και το είχανε πάρει μαζί τους από το μαγαζί και καθώς φεύγανε το κρατούσανε. Τότε η παρέα των τεσσάρων το άρπαξε, το έσπασε και χτυπούσαν τον 36χρονο Γάλλο στο κεφάλι με αυτό, περιγράφει στο newsit.gr o ίδιος άνθρωπος.

Όπως φαίνεται στο βίντεο – ντοκουμέντο του MEGA, η φασαρία ξεκίνησε μετά από έντονο σύντομο διάλογο μεταξύ του ενός νεαρού και του τουρίστα, για να ακολουθήσει άγρια επίθεση σε βάρος του αλλοδαπού, η οποία και κατέληξε στον τραυματισμό του στο κεφάλι και σε όλο το σώμα.

 

 

«Εμείς καλέσαμε το ασθενοφόρο από το μαγαζί, όταν είδαμε τον άνθρωπο μέσα στα αίματα. Από το κεφάλι έχανε πολύ αίμα, δεν κουνούσε τίποτα, δεν είχε καμία επαφή, νομίζαμε ότι ήταν πεθαμένος ο άνθρωπος. Μόνο όταν ήρθε το ασθενοφόρο κούνησε λίγο το χέρι του και καταλάβαμε ότι ζούσε. Στο σημείο έφτασε η αστυνομία μαζί με το ΕΚΑΒ», αναφέρει συγκλονισμένος ο εργαζόμενος της περιοχής.

Ο 36χρονος τουρίστας νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο Ρεθύμνου.

Υπάλληλοι του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ρεθύμνης και της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκλήματος της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης, οι οποίοι περιπολούσαν στην περιοχή, έσπευσαν στο σημείο, περνώντας χειροπέδες στους τέσσερις δράστες.

Παράλληλα, σε έρευνα που έγινε στο όχημα που επέβαιναν, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία ποιμενική ράβδος και ένα μαχαίρι.

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Ρεθύμνου.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις