Δευτέρα, 2 Σεπτ.
30oC Αθήνα

«Τι Ψυχή θα Παραδώσεις Μωρή;»: Δείτε το teaser για την πρώτη ταινία 

«Τι Ψυχή θα Παραδώσεις Μωρή;»: Δείτε το teaser για την πρώτη ταινία 

Η θρυλική σειρά που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, το «Τι Ψυχή θα Παραδώσεις Μωρή;», επιστρέφει αλλά ως ταινία και μάλιστα με δυο μέρη.

Σε σενάριο και σκηνοθεσία του Αλέξανδρου Ρήγα, η πρώτη ταινία «Τι Ψυχή θα Παραδώσεις Μωρή;» αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Ιανουάριο του 2025.

Ήδη όμως κυκλοφόρησε το πρώτο teaser, που αποτελεί μια εισαγωγή σε ένα κινηματογραφικό ταξίδι γεμάτο δράμα, ένταση, χιούμορ και ατελείωτη εκδίκηση.

Τα γυρίσματα της πρώτης ταινίας ξεκίνησαν στις 19 Αυγούστου.

Οι δύο ταινίες πραγματεύονται την ιστορία τεσσάρων γυναικών που, στα παιδικά τους χρόνια, κακοποιήθηκαν από τον Διευθυντή του Ιδρύματος στο οποίο μεγάλωσαν και, ύστερα από πολλά χρόνια, αποφασίζουν να πάρουν την εκδίκησή τους για να κλείσουν τους λογαριασμούς τους με ένα ζοφερό παρελθόν που τους στοιχειώνει τη ζωή.

Η Αλέκα, η Πόπη, η Φωτεινή και η Ντοντό έρχονται στη μεγάλη οθόνη για να ζητήσουν δικαίωση με έναν τρόπο παράδοξο, αναρχικό, σκοτεινό αλλά και συνάμα παιδικό, θέτοντας επί κινηματογραφικού τάπητος το δικαίωμα ενός πληγωμένου ανθρώπου στην αυτοδικία.

Η πρώτη ταινία πραγματεύεται τις απόπειρες των τεσσάρων γυναικών να φτάσουν στον στόχο τους και η δεύτερη, που είναι απόλυτη συνέχεια της πρώτης, ολοκληρώνει με έναν καταλυτικό τρόπο αυτές τις απόπειρες.

Το “Red Teaser” μας δίνει μια γεύση από τον σκοτεινό και σαγηνευτικό κόσμο της ταινίας, με την Βασιλική Ανδρίτσου στον ρόλο της Αλέκας να σπάει τον τέταρτο τοίχο και να απευθύνεται άμεσα στο κοινό. Ακολουθούν τα επόμενα teasers: “Green Teaser,” “Black Teaser,” και “White Teaser,” καθένα με τη δική του πρωταγωνίστρια.

ΣενάριοΣκηνοθεσία: Αλέξανδρος Ρήγας

Παραγωγός: Παντελής Καλατζής, Showtime Productions

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Media Τελευταίες ειδήσεις