Δευτέρα, 2 Σεπτ.
28oC Αθήνα

Γιάννης Στάνκογλου: Στα 13 μου οδηγούσα μηχανή στο χωριό, δεν το ήξεραν οι δικοί μου, χωρίς κράνος με παντόφλα

Γιάννης Στάνκογλου: Στα 13 μου οδηγούσα μηχανή στο χωριό, δεν το ήξεραν οι δικοί μου, χωρίς κράνος με παντόφλα
Φωτογραφία: NDP Photos

Για την σχέση που διατηρεί διαχρονικά με τον κίνδυνο αλλά και τη διάθεση να μην τον μεταδώσει στα δυο του παιδιά, μίλησε ο Γιάννης Στάνκογλου, το απόγευμα της Δευτέρας (02.09.2024), στην πρεμιέρα για το Στούντιο 4 με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο στην ΕΡΤ.

«Νομίζω πως το ότι δεν εκτροχιάστηκα στη ζωή μου έχει να κάνει πάρα πολύ με την αγάπη που έπαιρνα από τους δικούς μου, ίσως και με τον φόβο του ότι έπρεπε να δώσω “λογαριασμό” όταν θα γύρναγα στο σπίτι. Οπότε κάτι κάπως πάντα με κρατούσε. Σίγουρα έχω κινδυνεύσει άπειρες στιγμές στη ζωής μου. Δηλαδή άμα σκεφτώ ότι στα 12 – 13 μου οδηγούσα μηχανή, που δεν το ήξεραν οι δικοί μου στο χωριό χωρίς κράνος, με παντόφλα, για να πάω να δω τη φίλη μου στο άλλο χωριό… είναι κίνδυνος αυτό το πράγμα».

«Νομίζω ότι πρέπει να τα κάνουν τα παιδιά όλα αυτά, που έκανα και γω, για να στηριχτούν στα πόδια τους και να δουν πως είναι η ζωή. Προτρέπω τα παιδιά μου να κάνουμε πράγματα μαζί. Δηλαδή και τώρα στην Ταϊλάνδη ήμασταν μόνοι μας, με μια βάρκα, πηγαίναμε σε ένα νησί να που είχε μαϊμούδες και ήμασταν μόνοι μας. Μετά ήρθαν οι άλλοι τουρίστες πίσω. Πλησιάσαμε μόνοι τις μαϊμούδες, τους δώσαμε να φάμε και δεν φοβόμασταν. Τους έλεγα να βουτήξουν πιο βαθιά, να δουν το ένα και το άλλο».

«Χρόνο με τον χρόνο αλλάζουν κατ’ αρχήν τα παιδιά σου, πως είναι, το ρεπερτόριο που ακούνε γιατί πάντα στο αυτοκίνητο η κόρη μου βάζει… τα πάντα! Ο γιος μου θαυμάζει την αδελφή του και νομίζω ότι καλά κάνει γιατί έχει μια μουσική παιδεία» συμπλήρωσε, εν συνεχεία,  ο Γιάννης Στάνκογλου στο Στούντιο 4 της ΕΡΤ.

Media Τελευταίες ειδήσεις