Δευτέρα, 2 Σεπτ.
27oC Αθήνα

Στον Ολυμπιακό ο Εβάν Φουρνιέ σύμφωνα με την «L’ Equipe»

Στον Ολυμπιακό ο Εβάν Φουρνιέ σύμφωνα με την «L’ Equipe»
ΦΩΤΟ ΑΠΕ

Ο Εβάν Φουρνιέ τα βρήκε σε όλα με τον Ολυμπιακό, με την «L’ Equipe» να αναφέρει ότι ο 31χρονος Γάλλος θα φορέσει τη φανέλα των «ερυθρόλευκων» για την επόμενη διετία.

Ο Εβάν Φουρνιέ θα γίνει παίκτης του Ολυμπιακού, με τους Πειραιώτες να κάνουν την σπουδαιότερη μεταγραφή του καλοκαιριού στην Euroleague. Μετά από 12 σεζόν στο ΝΒΑ ο Γάλλος θα επιστρέψει στην Ευρώπη, με τον ίδιο να ντύνεται στα ερυθρόλευκα.

Η «L’ Equipe» παρουσίασε κλεισμένη τη συμφωνία ανάμεσα στην ομάδα του Πειραιά και τον Γάλλο διεθνή γκαρντ, το απόγευμα της Δευτέρας (2/09/24). Ο Φουρνιέ ζητούσε 2 εκατομμύρια για έναν χρόνο, με τη «χρυσή τομή» να βρίσκεται στα 4,5 εκατ. δολάρια για δύο χρόνια. Μαζί με τα μπόνους, ο Φουρνιέ θα λάβει συνολικά 5 εκατομμύρια στον Ολυμπιακό.

Το γεγονός πως το 2025 ο Ολυμπιακός συμπληρώνει 100 χρόνια από την ίδρυσή του σε συνδυασμό με την επιθυμία των αδελφών Αγγελόπουλων να συνδυάσουν την επέτειο αυτή με την κατάκτηση του τίτλου της Euroleague έγειρε την πλάστιγγα υπέρ μίας ακόμης μεγάλης μεταγραφής μετά από την επιστροφή του Σάσα Βεζένκοφ.

Mε αυτή την μεταγραφή ο Φιλίπ Πετρούσεφ θα παραχωρηθεί δανεικός στον Ερυθρό Αστέρα με τον Ολυμπιακό να προσφέρει στον Σέρβο διεθνή φόργουορντ/σέντερ επέκταση συμβολαίου έως το 2028.

 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις