Πολιτική

Παύλος Γερουλάνος από Κορινθία: Ακούμε τους πολίτες που αγνοεί το κεντρικό κράτος

Στην Κορινθία βρέθηκε τη Δευτέρα (02.09.2024) ο Παύλος Γερουλάνος, ο οποίος συνεχίζει τις περιοδείες του στο πλαίσιο της εκστρατείας του για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ για την οποία είναι υποψήφιος.

Κατά την περιοδεία του στην Κορινθία ο υποψήφιος για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ, Παύλος Γερουλάνος, συνομίλησε με πολίτες στη Λαύκα, το Κιάτο, το Βέλο, τους Αγίους Θεοδώρους και την Κόρινθο.

Ο ίδιος έγραψε στα social media, σχετικά με την περιοδεία του:

«Λαύκα Κορινθίας, Κιάτο, Βέλο Κορινθίας, Άγιοι Θεόδωροι, Κόρινθος, Εργατοϋπαλληλικό κέντρο Κορίνθου. Όπου πηγαίνω δεν κάνω μόνο μία ομιλία και φεύγω, αλλά επισκέπτομαι όσο το δυνατόν περισσότερα μέρη, μιλάω με όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο. Και κυρίως, ακούω. Γιατί κανείς δεν τους ακούει, ειδικά από το κεντρικό κράτος.

Ένα τεράστιο κομμάτι του ελληνικού πληθυσμού στην Κόρινθο, και σε όλη την Ελλάδα, ζει ουσιαστικά εκτός οικονομίας, εκτός ευκαιριών δημιουργίας, εκτός ραντάρ της εξουσίας. Ως πότε; Πρέπει να φτάσουμε πάλι σε οικονομική κρίση για να καταλάβουμε ότι το υπάρχον παραγωγικό και διοικητικό μοντέλο της χώρας ξόφλησε;».

«Τώρα χρειαζόμαστε ένα διακριτό όραμα για τη χώρα και αυτό μας το δίνει η Αναγέννηση», τόνισε, μιλώντας στην ιστοσελίδα libre.gr, ο Παύλος Γερουλάνος και συνέχισε:

«Χρειαζόμαστε σωστή επικοινωνία, για να πάει την Αναγέννηση σε κάθε νοικοκυριό και η πείρα μου από το 2009 και τον Τομέα Επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ θα βοηθήσει. Χρειαζόμαστε δυναμική οργανωτική δομή, που θα μας επανασυνδέσει με την κοινωνία και αυτό μας το προσφέρουν όλοι εκείνοι οι δημοκρατικοί αιρετοί στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, τα Επιμελητήρια, τους Συνεταιρισμούς, στους επαγγελματικούς φορείς, τα Πανεπιστήμια. Είναι τα πρώτα τηλέφωνα που θα κάνω όταν εκλεγώ. Και χρειαζόμαστε μια ηγετική ομάδα, που θα εμπνέει εμπιστοσύνη στην κοινωνία, θα αποτυπώνει την ενότητά μας και θα προκύψει από πολιτικές διαδικασίες, δηλαδή θα βασιστεί σε πολιτικές ταυτίσεις και όχι προσωπικές σχέσεις».

Υπενθυμίζεται πως, ο Παύλος Γερουλάνος, την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου, στις 12 το μεσημέρι, θα παρουσιάσει το σχέδιό του και συγκεκριμένα βήματα για την πολιτική και οργανωτική Αναγέννηση του ΠΑΣΟΚ.

Στόχος του, είναι ένα ανοιχτό στην κοινωνία και κυρίαρχο στον πολιτικό του χώρο Κίνημα, έτοιμο να νικήσει και να αναλάβει τα της χώρας, ξανά, στις επόμενες εθνικές εκλογές.

Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Στα ευρωπαϊκά δικαστήρια ο Χρήστος Σπίρτζης για να ερευνηθεί η εμπλοκή του στην τραγωδία των Τεμπών
Ο Νικήτας Κακλαμάνης ανέφερε ωστόσο ότι δεν θα κάνει δεκτό το αίτημα του Χρήστου Σπίρτζη, λέγοντας ότι το αίτημα τον τιμά «αλλά δεν μπορεί να ικανοποιηθεί λόγω του κανονισμού της Βουλής»
Ο Χρήστος Σπίρτζης
Δημήτρης Παπαστεργίου: «Έρχεται παραγωγή τεχνητής νοημοσύνης στην Ελλάδα, ξεκίνησαν οι εξ’ αποστάσεως μαρτυρίες και ανακρίσεις»
«Αποκτάμε με χρηματοδότηση από το Ταμείο Ανάκαμψης και από ευρωπαϊκούς πόρους προκειμένου να μπορούμε να παράγουμε Τεχνητή Νοημοσύνη εδώ. Σ’ ένα χρόνο θα είναι έτοιμο» λέει ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης
Ο Δημήτρης Παπαστεργίου
Kυριάκος Μητσοτάκης: Νέος εξωδικαστικός μηχανισμός με 6 πρωτοβουλίες που διευρύνουν την περίμετρο και στα εισοδήματα της μεσαίας τάξης
«Σχεδόν 33,5 χιλιάδες δανειολήπτες πέτυχαν ''κούρεμα'' έως 30% στις οφειλές τους και νέα ρύθμιση για την αποπληρωμή τους έως 26 χρόνια», επισημαίνει, μεταξύ άλλων, ο Πρωθυπουργός
Ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου