Τρίτη, 3 Σεπτ.
25oC Αθήνα

Ποντένσε στους φίλους του Ολυμπιακού: «Αισθάνομαι ότι σας απογοητεύω, αξίζετε περισσότερα από μένα»

Ποντένσε στους φίλους του Ολυμπιακού: «Αισθάνομαι ότι σας απογοητεύω, αξίζετε περισσότερα από μένα»
eurokinissi

Ο Ντάνιελ Ποντένσε θα συνεχίσει την καριέρα του στην Αλ Σαμπάμπ της Σαουδικής Αραβίας, με τον Πορτογάλο επιθετικό να αποχαιρετά τους φίλους του Ολυμπιακού μέσα από ένα συγκινητικό μήνυμα.

Το σίριαλ του Ντάνιελ Ποντένσε με τον Ολυμπιακό τελείωσε, με τον βραχύσωμο εξτρέμ παρά τις προσπάθειες των «ερυθρόλευκων» να παίρνει μεταγραφή στην Αλ Σαμπάμπ από την Γουλβς. 

Μια εξέλιξη η οποία είχε ως αποτέλεσμα ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής να γράψει ένα μήνυμα, προκειμένου να αποχαιρετήσει τον Ολυμπιακό και τους οπαδούς τους, καθώς ο Πορτογάλος δεν είναι μυστικό ότι έχει ιδιαίτερο δέσιμο με τους Πειραιώτες.

Μάλιστα στα λόγια του ο 28χρονος άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να γυρίσει μια μέρα στον Ολυμπιακό, αναφέροντας με απολογιστικό ύφος, ότι ο κόσμος άξιζε περισσότερα από εκείνο.

Το μήνυμα του Ποντένσε

«Ευχαριστώ Ολυμπιακέ! Ευχαριστώ Ελλάδα! Ευχαριστώ πρόεδρε Μαρινάκη! Ευχαριστώ όλους εσάς παιδιά που μοιραστήκατε τα αποδυτήρια μαζί μου και με βοηθήσατε να έχω μια απίστευτη σεζόν! Ευχαριστώ τους καλύτερους οπαδούς του κόσμου!!

Από την αρχή της περσινής σεζόν ήθελα να είμαι χαρούμενος, να πάρω πίσω τη χαρά μου και να την δώσω πίσω στο κλαμπ όσο το δυνατόν περισσότερο. Την ίδια στιγμή ήξερα ότι ήταν δύσκολο να τα πάω καλύτερα από την πρώτη μου φορά εκεί… αλλά τα καταφέραμε. Αυτό είναι που μου το κάνει τόσο δύσκολο να επιλέξω ένα διαφορετικό μονοπάτι τώρα. Ζούσα το όνειρο και έπρεπε να ξυπνήσω τον Ιούλιο για να ξέρω ότι το ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο χαρά. Αφορά επίσης τη φροντίδα της οικογένειάς σου και του μέλλοντός σου.

Ακόμα ένας χρόνος στην Ελλάδα και με καταπλήξατε ακόμα περισσότερο. Πιστεύω ότιη ομάδα, η χώρα ή ο Ολυμπιακός δεν έχει μεγαλύτερο οπαδό από εμένα. Θα μπορούσα να είμαι εδώ και να μιλάω όλη μέρα για τα συναισθήματά μου και την ευτυχία μου για εσάς και ακόμα δεν θα μπορούσα να είμαι κοντά σε αυτό που πραγματικά είστε.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που προσπαθώ να σας αποχαιρετήσω και δεν γίνεται πιο εύκολο. Τώρα, επειδή έχουμε καταφέρει τόσα πολλά μαζί, σκαμπανεβάσματα και ακόμα αγαπάμε κάθε στιγμή, έχω δει την κόρη μου να μεγαλώνει μαζί σου και να αποκτώ το δεύτερό παιδί μου μετά την κατάκτηση του Conference League. Είχα ξανά τα καλύτερα ντέρμπι και ματς στην Ευρώπη, με στηρίξατε όλοι εσείς από την άφιξή μου στο αεροδρόμιο με έναν τρόπο που θα θυμάμαι για πάντα. Κανείς δεν θα καταλάβει, ποτέ. Ούτε καν εσείς.

Για όλους αυτούς τους λόγους νιώθω ότι σας απογοητεύω… Αξίζατε περισσότερα από μένα. Αλλά στο τέλος ελπίζω να καταλάβετε την απόφασή μου.

Φεύγω τώρα αλλά όχι οριστικά. Δεν μπορώ να σκεφτώ να μην ξαναπαίξω με τα ερυθρόλευκα».

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις