Τρίτη, 3 Σεπτ.
28oC Αθήνα

Λήδα Μανθοπούλου: Μέχρι πέρσι έτρεχα με τους αρτιμελείς και συνεχίζω ταυτόχρονα με τα άτομα με ειδικές ανάγκες

Λήδα Μανθοπούλου: Μέχρι πέρσι έτρεχα με τους αρτιμελείς και συνεχίζω ταυτόχρονα με τα άτομα με ειδικές ανάγκες

«Πολλοί με βλέπουν έξω και σκέφτονται τι έχω», εξομολογήθηκε η Λήδα Μανθοπούλου.

Για την επιτυχία που σημείωσε στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024, κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο, μίλησε με ενθουσιασμό σήμερα το απόγευμα (03.09.2024), η Λήδα Μανθοπούλου στο Στούντιο 4.

«Για μένα το τρέξιμο είναι τρόπος ζωής, αυτό που κάνω από όταν ήμουν επτά χρονών. Βέβαια μου αρέσει πάρα πολύ η δουλειά μου.

Και πάλι καλά το λατρεύω και το συνεχίζω, γιατί για μένα είναι πάρα πολύ σημαντικό να κάνεις κάτι που το αγαπάς γιατί το κάνεις με την καρδιά σου και δεν σε κουράζει κιόλας», εξήγησε αρχικά η νεαρή αθλήτρια.

«Μέχρι πέρσι έτρεχα με τους αρτιμελείς και συνεχίζω ταυτόχρονα με τα άτομα με ειδικές ανάγκες. Επειδή δεν έχω κάποια εμφανή αναπηρία, πιστεύω ότι είναι καλό να καταλαβαίνουν οι άνθρωποι γύρω μας ότι ακόμα και σε εμάς που δεν μας φαίνεται τι έχουμε, δεν σημαίνει ότι δεν επηρεαζόμαστε και εμείς.

Με βλέπουν έξω και σκέφτονται τι έχω, ας πούμε», πρόσθεσε η Λήδα Μανθοπούλου.

Ήταν πάρα πολύ δύσκολο να ξαναμπώ μέσα στον αθλητισμό αλλά πολλοί γύρισαν και μου είπαν πως “έχεις κάνει τόσες θυσίες, μήπως να το αφήσεις; Έχεις κουραστεί”. Γυρνάω όμως και τους λέω, ας πούμε, “τι θυσίες έχω κάνει;” και πάρα πολλοί με κοίταξαν σαν χάνοι.

Δεν ήξεραν δηλαδή τι να μου πουν», είπε στο τέλος η Λήδα Μανθοπούλου.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις