Τρίτη, 3 Σεπτ.
28oC Αθήνα

EKO Ράλλυ Ακρόπολις 2024: Η πρώτη «γεύση» με τη διαδικασία αναγνωρίσεων των ομάδων

EKO Ράλλυ Ακρόπολις 2024: Η πρώτη «γεύση» με τη διαδικασία αναγνωρίσεων των ομάδων
MEDIA ACROPOLIS RALLY

Απέχουμε λίγα 24ωρα από την εκκίνηση του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2024. Όλα δείχνουν να είναι έτοιμα στην περιοχή που θα εξελιχθούν οι πρώτες “μάχες” των πληρωμάτων, στο “Ράλλυ των Θεών”.

Οι εγκαταστάσεις της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας έχουν ήδη ανοίξει τις πύλες τους, καθώς τα 72 πληρώματα που έχουν δηλώσει συμμετοχή στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις έχουν ξεκινήσει από τη Δευτέρα τη διαδικασία αναγνωρίσεων των ειδικών διαδρομών του αγώνα.

Η πρώτη ημέρα αναγνωρίσεων περιλάμβανε περάσματα από τις ειδικές διαδρομές Λουτράκι, Άγιοι Θεόδωροι, Θήβα, Ρεγγίνι και από την EKO Super Special Stage στο Σ.Ε.Α. Σείριος.

Έχοντας ακόμα αρκετά αγωνιστικά χιλιόμετρα προς αναγνώριση, η πρώτη αίσθηση των πληρωμάτων έχει να κάνει με ένα… τυπικά σκληρό Ακρόπολις.

Σήμερα, Τρίτη, το πρόγραμμα αναγνωρίσεων περιλαμβάνει τις ε.δ. Άνω Παύλιανη, Οινοχώρι και Ελευθεροχώρι, που κατά το δεύτερο πέρασμά του, την Κυριακή, θα αποτελέσει τη Wolf Power Stage του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις.

Η διαδικασία ολοκληρώνεται αύριο, με τις ε.δ. Δάφνη και Ταρζάν, καθώς και με το shakedown που είναι προγραμματισμένο για την Πέμπτη, 5 Σεπτεμβρίου, στις 09:01.

Η λίστα εκκίνησης θα δημοσιευθεί το βράδυ της Τετάρτης, έπειτα από την ολοκλήρωση του τεχνικού ελέγχου που θα πραγματοποιηθεί στο EKO Service Park.

ΦΩΤΟ: MEDIA ACROPOLIS RALLY

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις