Τρίτη, 3 Σεπτ.
28oC Αθήνα

Πάτρα: «Άγνωστος οδηγός με παρέσυρε εσκεμμένα, μου έριξε μπουνιά και έφυγε» περιγράφει ντελιβεράς στο newsit.gr

Πάτρα: «Άγνωστος οδηγός με παρέσυρε εσκεμμένα, μου έριξε μπουνιά και έφυγε» περιγράφει ντελιβεράς στο newsit.gr
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

«Με στρίμωξε με το αυτοκίνητο του, με έριξε κάτω και έπεσα σε κάτι κάδους. Έσπασα το πόδι μου δεν μπορούσα να σηκωθώ» λέει στο newsit.gr o Σωτήρης Μπαχός, διανομέας από την Πάτρα περιγράφοντας το αδιανόητο περιστατικό που του συνέβη τα ξημερώματα στις 29 Αυγούστου, κατά τη διάρκεια της τελευταίας παραγγελίας του πριν σχολάσει.

«Είχα πάρει μια παραγγελία για τις τρεις παρά δέκα το ξημέρωμα να πάω να την πάρω. Ήταν η τελευταία μου γιατί σχολούσα μετά. Αυτό όλο έγινε 29 Αυγούστου φτάνω στο κατάστημα να πάρω την παραγγελία και συνεχίζω την πορεία μου στην Αγίου Διονυσίου» αναφέρει ο διανομέας από την Πάτρα μη πιστεύοντας ακόμη όλο αυτό το κακό που τον βρήκε.

«Στη συνέχεια στρίβω δεξιά στο φανάρι και να ακολουθήσω την πορεία μου. Βγάζω φλας κάνω δεξιά και μετά το σβήνω το φλας καθώς μπαίνω σε ένα δρόμο που λέγεται Καρόλου, αντιλαμβάνομαι ότι πίσω μου υπήρχε αυτοκίνητο που σχεδόν με ακουμπούσε. Κοιτάζω ευθεία και αναρωτιέμαι τι θέλει να κάνει αυτός ο άνθρωπος, μήπως του ξέφυγε το αμάξι.

Αυτός ο δρόμος είναι μονόδρομος και έχει αυτοκίνητα παρκαρισμένα δεξιά και αριστερά και δεν μπορείς να κάνεις ούτε προσπέραση ούτε τίποτα δεν χωράει. Αυτός ο οδηγός κατάφερε και ήταν δίπλα μου ακριβώς στριμωγμένος.

Με έκλεισε τόσο πολύ, με ακουμπούσε με τον καθρέφτη και με την πόρτα του, καθαρά εσκεμμένα. Με έριξε πάνω σε κάτι κάδους, φαινόταν σαν μεθυσμένος» περιγράφει στο newsit.gr ο διανομέας Σωτήρης Μπαχός και προσθέτει τι ακολούθησε στη συνέχεια.

«Την ώρα που με βλέπει ότι με έχει ρίξει κάτω τραβάει χειρόφρενο, σταματάει, κατεβαίνει κάτω και έρχεται να μου ρίξει μπουνιά. Εγώ δεν μπορούσα να σηκωθώ είχα σπάσει την κνήμη. Η μπουνιά δεν με πήρε τόσο πολύ γιατί φορούσα και το κράνος. Επειδή δεν μπορούσα να σηκωθώ του είπα τώρα θα δεις τι θα πάθεις θα σε τραβήξω με το κινητό φωτογραφία και μετά μπήκε στο αμάξι και με όπισθεν έφυγε» αναφέρει ο διανομέας από την Πάτρα.

32 ράμματα και χειρουργική επέμβαση ήταν το αποτέλεσμα της επίθεσης που δέχθηκε ο εργαζόμενος διανομέας. Ο άτυχος άντρας θα χρειαστεί να μείνει εκτός εργασίας για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα μέχρι να καταφέρει να επανέλθει μετά από την επίθεση που δέχτηκε, από τον άγνωστο μέχρι στιγμής άνθρωπο.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις