Τετάρτη, 4 Σεπτ.
27oC Αθήνα

Η Εμμανουέλα Κατζουράκη διαψεύδει μέσω του ΠΣΑΤ: «Δεν είπα ποτέ ότι είμαι θύμα βιασμού, παραπλανητικός και απαράδεκτος τίτλος»

Η Εμμανουέλα Κατζουράκη διαψεύδει μέσω του ΠΣΑΤ: «Δεν είπα ποτέ ότι είμαι θύμα βιασμού, παραπλανητικός και απαράδεκτος τίτλος»
Reuters

Η Εμμανουέλα Κατζουράκη έκανε δήλωση στην επίσημη σελίδα του ΠΣΑΤ, θέλοντας να τονίσει ότι ποτέ δεν είπε ποτέ ότι είναι θύμα βιασμού ή σεξουαλικής παρενόχλησης.

Παρακαλώ τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης για τη διόρθωση και την αποκατάσταση των γεγονότων” ανέφερε η αθλήτρια της σκοποβολής, Εμμανουέλα Κατζουράκη, θέλοντας έτσι να βάλει τα πράγματα στη θέση της, σχετικά με δηλώσεις που έκανε λίγο καιρό μετά την παρουσία της στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024.

Με δήλωσή της στην επίσημη σελίδα του ΠΣΑΤ, η Εμμανουέλα Κατζουράκη τόνισε ότι ποτέ δεν είπε στις δηλώσεις της στο SportsPodcast, ότι είναι θύμα βιασμού ή σεξουαλικής παρενόχλησης, κάνοντας λόγο για παραπλανητικό και απαράδεκτο τίτλο, μέσω του οποίο ξεκίνησε μια απίστευτη παραπληροφόρηση.

Η δήλωση της Εμμανουέλας Κατζουράκη

«Δεν περίμενα ποτέ να πάρει τέτοια τροπή το θέμα. Δεν είπα ποτέ ούτε ότι είμαι θύμα βιασμού, ούτε ότι “Υφίσταμαι σεξουαλική παρενόχληση από τα 16 μου μέχρι και σήμερα” Ο τίτλος είναι παραπλανητικός και είναι απαράδεκτος αυτός που το έγραψε έτσι και θεώρησε ότι έχει καλύψει το θέμα. Ήθελε να βγάλει έναν δυνατό τίτλο, τελικά ξεκίνησε μια απίστευτη παραπληροφόρηση. Να ακούσει όποιος θέλει το podcast, θα δει πόσο ξεκάθαρη ήμουν. Θα καταλάβει οτι προσπάθησα να θίξω το πόσο λυπηρό είναι που όλες οι γυναίκες περνάμε καθημερινά από καταστάσεις που μας φέρνουν σε ιδιαίτερα δύσκολη θέση, και εκεί ανέφερα το σεξιστικό σχόλιο που άκουσα στα 16 μου και με ταρακούνησε. Έχω ακούσει διαφορα σεξιστικά σχόλια, χρόνια τώρα, και είναι κρίμα που το λέω, αλλά δεν είναι κάτι πρωτάκουστο, ρωτήστε μια οποιαδήποτε γυναίκα δίπλα σας, κάτι ανάλογο θα έχει περάσει και εκείνη. Απαράδεκτο το ότι κατέληξε έτσι το πράγμα, εγώ ήθελα να περάσω το μήνυμα πως δεν πρέπει να είναι ταμπού τέτοια θέματα, και οτι είναι σημαντικό το να μιλήσεις χωρίς να υπάρχει στίγμα. Λυπάμαι που δεν κατάφερα να το περάσω αυτό το μήνυμα. Δεν είμαι θύμα βιασμού. Δεν θεωρώ ότι έδειξα κάτι τέτοιο. Παρακαλώ τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης για τη διόρθωση και την αποκατάσταση των γεγονότων.

Εμμανουέλα Κατζουράκη»

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις