Τετάρτη, 4 Σεπτ.
26oC Αθήνα

EKO Ράλλυ Ακρόπολις 2024 στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο

EKO Ράλλυ Ακρόπολις 2024 στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο
MEDIA ACROPOLIS RALLY

Σε περίπου δύο εικοσιτετράωρα ο παγκόσμιος μηχανοκίνητος αθλητισμός θα συντονιστεί σε ώρα Ελλάδας για την εκκίνηση του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2024, 10ου γύρου του WRC, που θα μεταφέρει εικόνες από 15 ειδικές διαδρομές σε 150 χώρες στον κόσμο.

Ο ιστορικός ελληνικός αγώνας του WRC της FIA, to EKO Ράλλυ Ακρόπολις, θα ξεκινήσει επίσημα την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου στις 19:00, με την Τελετή Έναρξης να λαμβάνει χώρα εμπρός από την Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας, όπου και το επίκεντρο της διοργάνωσης.

Η εικόνα της εκκίνησης θα μεταδοθεί ζωντανά από την COSMOTE TV στο κανάλι COSMOTE SPORT 5HD και από την πλατφόρμα ERTFLIX στο κανάλι ΕΡΤ SPORTS 2.

Εβδομήντα δύο πληρώματα αναμένεται να περάσουν από τη ράμπα της εκκίνησης, πριν ο χώρος μετατραπεί σε σκηνή που θα υποδεχθεί την Έλενα Παπαρίζου, για μία συναυλία που θα σημάνει και την εορταστική έναρξη του αγώνα!

Σημειώνεται ότι από το πρωί της Παρασκευής όλη η δράση από τα ελληνικά βουνά θα προβάλλεται χιλιόμετρο προς χιλιόμετρο, μέσω της συνδρομητικής online υπηρεσίας του WRC, “Rally TV” αλλά και της COSMOTE TV, που ως αποκλειστικός broadcaster του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλλυ της FIA, θα μεταδώσει και τις 15 ειδικές διαδρομές του EKO Ράλλυ Ακρόπολις, παράλληλα με διαρκή κάλυψη του αγώνα μέσα από το COSMOTE SPORT 5HD.

Τόσο τα δύο παραπάνω, όσο και η ΕΡΤ3, θα συνδεθούν και πάλι ζωντανά με τον αγώνα, αυτήν τη φορά από τη Μαλακάσα, για τη μετάδοση της ΕΚΟ Super Special Stage (21:05), το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου. Τα φώτα θα στραφούν στη μήκους 1,97 χλμ. υπερειδική διαδρομή που θα φέρει τα πληρώματα απέναντι από το χρονόμετρο και εμπρός από τους θεατές που θα βρεθούν στο χώρο του Σ.Ε.Α. Σείριος γι’ αυτήν τη διαφορετική εικόνα του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις, με την οποία θα ολοκληρωθεί το αγωνιστικό σκέλος της ημέρας.

Ταυτόχρονα, η εξέλιξη του αγώνα, παράλληλα με συνεντεύξεις και διαρκείς εκπομπές θα μεταδίδονται από το επίσημο ραδιόφωνο του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις, το LamiaFM-1 (96.2), που θα βρίσκεται στο Service Park με τους δημοσιογράφους Γιάννη Σταυρόπουλο και Νίκο Τσάδαρη, ενώ τα τελευταία νέα θα «ακούγονται» και μέσω των ενημερωτικών εκπομπών του Παραπολιτικά FM (90.1).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις