Τετάρτη, 4 Σεπτ.
25oC Αθήνα

Χάρης Δούκας: Το ΠΑΣΟΚ δε θα γίνει Κολυμβήθρα του Σιλωάμ

Χάρης Δούκας: Το ΠΑΣΟΚ δε θα γίνει Κολυμβήθρα του Σιλωάμ
ΦΩΤΟΑ ΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

«Το ΠΑΣΟΚ έχει ένα πολύ δυνατό όνομα και βαθιές ρίζες… Θέλουμε να ανοίξουμε και να ενώσουμε αξιακά, όχι όμως αυτούς που μας λοιδώρησαν και έκλεισαν το μάτι στον λαϊκισμό και τη μισαλλοδοξία» είπε ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Χάρης Δούκας το βράδυ της Τρίτης (3/9/24).

Μιλώντας στο Action24, ο Χάρης Δούκας συμπλήρωσε για το ΠΑΣΟΚ: «Θέλουμε τους πολίτες που πιστεύουν αξιακά στη δημοκρατία, στη διαφάνεια, στη λογοδοσία. Και που θέλουν να είναι στην προσπάθειά μας αυτή στρατιώτες και όχι στρατηγοί, στους μεγάλους αγώνες που έχουμε μπροστά μας. 

Σε ερώτηση για το τι θα συμβεί, αν κάποιοι θελήσουν είτε να επιστρέψουν στο ΠΑΣΟΚ είτε να ενταχθούν σε αυτό, αν και στο παρελθόν είχαν λοιδωρήσει το κόμμα, ο Χάρης Δούκας απάντησε:

«Το ΠΑΣΟΚ δε θα γίνει Κολυμβήθρα του Σιλωάμ για κανέναν».

Ο Χάρης Δούκας τόνισε ότι ότι «το ΠΑΣΟΚ πρέπει να είναι η μεγάλη δημοκρατική παράταξη που θα κυβερνήσει τη χώρα και για να το κάνει αυτό, πρέπει να κάνει ένα μεγάλο κάλεσμα σε όλους τους προοδευτικούς και δημοκράτες… Τώρα είναι μια μοναδική ευκαιρία το ΠΑΣΟΚ να γίνει μεγάλη δημοκρατική παράταξη».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις