Τετάρτη, 4 Σεπτ.
26oC Αθήνα

Γωγώ Φαρμάκη: Νέος έρωτας «χτύπησε» την πόρτα της – Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, τα ταξίδια και ο γάμος της Βαλαβάνη

Γωγώ Φαρμάκη: Νέος έρωτας «χτύπησε» την πόρτα της – Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, τα ταξίδια και ο γάμος της Βαλαβάνη
Instagram

Καλοκαίρι μέσα στο… Φθινόπωρο για την Γωγώ Φαρμάκη, η οποία είναι full in love.

Η Γωγώ Φαρμάκη, ραδιοφωνική παραγωγός και influencer, ανήρτησε στον προφίλ της στο Instagram δύο κοινές φωτογραφίες με τον άνδρα που της έκλεψε την καρδιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για τον 35χρονο ποινικολόγο Μαρίνο Μαρίνη με τον οποίο είναι σε σχέση από τον περασμένο Απρίλιο.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν στο πάρτι για την ονομαστική εορτή του Δημήτρη Ουγγαρέζου, τον Οκτώβριο του 2023. Πέρασαν έξι μήνες, όμως, για να ξανασυναντηθούν και αφορμή γι’ αυτό ήταν η επίσκεψη της Γωγώς Φαρμάκη στο γραφείο του Μαρίνου Μαρίνη, από τον οποίο χρειάστηκε μία νομική συμβουλή.

Όσοι τη γνωρίζουν λένε, πως στον 35χρονο ποινικολόγο την κέρδισε πρώτα από όλα το χιούμορ του ενώ και οι δύο λατρεύουν τα ταξίδια! Μόνο το φετινό καλοκαίρι, το πρώτο τους ως ζευγάρι, έφτιαξαν βαλίτσες για πολλά μέρη, όπως Κρήτη, Αστυπάλαια, Ζαγοροχώρια κι άλλα.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Georgia Farmaki (@gogofarmaki)

Στην Κρήτη, μάλιστα, έκαναν και την πρώτη «επίσημη» εμφάνισή τους ως ζευγάρι, στον γάμο της Ευρυδίκης Βαλαβάνη και του Γρηγόρη Μόργκαν.

Ο Μαρίνος Μαρίνης θεωρείται επιτυχημένος δικηγόρος με ειδίκευση στο ποινικό δίκαιο και έχει το δικό του γραφείο στο Κολωνάκι. Ακόμη, είναι επιστημονικός σύμβουλος της υποψήφιας προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Νάντιας Γιαννακοπούλου. Με μία γρήγορη αναζήτηση στα social media, θα διαπιστώσει κανείς ότι δεν έχει λογαριασμούς

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις