Τετάρτη, 4 Σεπτ.
33oC Αθήνα

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου για Χρήστο Πολίτη: Είναι ο μόνος που έχει εκφραστεί με παράπονο για τον Νίκο Φώσκολο

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου για Χρήστο Πολίτη: Είναι ο μόνος που έχει εκφραστεί με παράπονο για τον Νίκο Φώσκολο
Φωτογραφία: NDP Photos

Αιχμές κατά του Χρήστου Πολίτη άφησε η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, κατά τη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε στο περιοδικό OK!.

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, κληθείς να σχολιάσει το ότι ηθοποιοί που είχαν συνεργαστεί με τον Νίκο Φώσκολο δεν μιλούν  κολακευτικά για εκείνον, αναφέρθηκε στην περίπτωση του Χρήστου Πολίτη.

 «Ο Χρήστος Πολίτης είναι ο μόνος που έχει εκφραστεί με παράπονο για εκείνον. Εγώ είμαι ευγνώμων για τη συνεργασία μας. Ξέρεις, όταν σου ανοίγεται μια πόρτα και μάλιστα τόσο μεγάλη όσο η «Λάμψη», είναι και στο δικό σου χέρι το πώς θα το διαχειριστείς. Για παράδειγμα, όταν είσαι σε μία καθημερινή σειρά, οφείλεις να αποχωρήσεις κάποια στιγμή. Εγώ πήγα τους πρώτους μήνες και έφυγα στον τέταρτο χρόνο», σημείωσε.

Στο πλαίσιο της παραπάνω ερώτησης, η γνωστή ηθοποιός, μοιράστηκε τις αναμνήσεις της από τη σαρωτική επιτυχία της «Λάμψης» τη δεκαετία του ’90.

«Η αλήθεια είναι πως έχω κάνει πολλή τηλεόραση και μέσα από τη «Λάμψη» έγινα ευρέως γνωστή. Σε εποχές που το σήριαλ έκανε 70% θεαματικότητα ήταν λογικό να γίνεσαι γνωστή σε μικρό διάστημα. Αποφοιτώντας από τη σχολή, έστειλα βιογραφικό στον Φώσκολο και λίγες μέρες μετά, στις 7 το πρωί, χτύπησε το τηλέφωνο στο πατρικό μου. Το απάντησε η μητέρα μου. “Καλημέρα, είμαι ο Νίκος Φώσκολος. Θα μπορούσα να μιλήσω με την Αλεξάνδρα;”. Ήρθε και με ξύπνησε η μητέρα μου: σήκω, σε θέλει ο Νίκος Φώσκολος στο τηλέφωνο», περιγράφει η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου.

«Μην μπορώντας ακόμη να το πιστέψω, πήρα το ακουστικό και άκουσα τον Φώσκολο να μου λέει: είδα το βιογραφικό σου, να έρθεις από το σπίτι μου να σε δω. Πήγα κάπου στην Ηλιούπολη, ήταν και η σύζυγός του η Τόνια εκεί. Με είδε, του άρεσα και μου είπε: καλωσόρισες στη Λάμψη! Αυτό ήταν», συμπληρώνει στην αφήγησή της η ηθοποιός.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις