Τετάρτη, 4 Σεπτ.
32oC Αθήνα

Ο Σέρτζιο Ολιβέιρα βρίσκεται στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό – «Σενάριο» για καθυστέρηση από Γαλατάσαραϊ

Ο Σέρτζιο Ολιβέιρα βρίσκεται στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό – «Σενάριο» για καθυστέρηση από Γαλατάσαραϊ
ΑΠΕ

Ο Σέρτζιο Ολιβέιρα μετράει αντίστροφα, για να αποτελέσει το νέο μετεγγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού αλλά η Γαλατάσαραϊ φαίνεται ότι βάζει… εμπόδια της τελευταίας στιγμής.

Ο Σέρτζιο Ολιβέιρα βρίσκεται από το πρωί της Τετάρτης (04.09.2024) στην Ελλάδα και υποβάλλεται στις απαραίτητες εξετάσεις για να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ολυμπιακό για δύο σεζόν, με οψιόν ανανέωσης για ένα ακόμα χρόνο.

Ο Σέρτζιο Ολιβέιρα επιβεβαίωσε τη συμφωνία του με τον Ολυμπιακό σε Τούρκο δημοσιογράφο, αλλά τόνισε πως η Γαλατάσαραϊ δεν έχει στείλει όλα τα απαραίτητα έγγραφα για να ολοκληρωθεί η μετακίνησή του.

Έχω συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό αλλά η Γαλατασαράι δεν έχει στείλει τα έγγραφα”, ανέφερε ο Ολιβέιρα, μιλώντας στον Καντίρ Τσετιντσαλί.

Ο συγκεκριμένος Τούρκος δημοσιογράφος τονίζει πως πρόκειται για μία ενδιαφέρουσα εξέλιξη, αφού η Γαλατάσαραϊ ήθελε να ξεφορτωθεί τον Ολιβέιρα και τώρα δυσκολεύει την αποχώρησή του.

Παράλληλα, προσθέτει πως “ο Σέρτζιο Ολιβέιρα έχει συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό, αλλά θέλει 5,8 εκατ. ευρώ από το διετές συμβόλαιό του με τη Γαλατάσαραϊ. Η ομάδα το δέχθηκε, αλλά ο παίκτης τηρεί αυστηρή στάση στους όρους πληρωμής. Αν καθυστερήσει μία δόση, έχουν επιπλέον απαιτήσεις. Για αυτό η μεταγραφή δεν έχει γίνει ακόμα”.

Πάντως, λίγη ώρα μετά, υπήρξαν νέα δημοσιεύματα από την Τουρκία, που ανέφεραν ότι ο Πορτογάλος έλυσε το συμβόλαιό του με την Γαλατάσαραϊ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις