Τετάρτη, 4 Σεπτ.
32oC Αθήνα

Ο Νάσος Γκαβέλας αυτοτρολαρίστηκε on air και ξέσπασαν στα γέλια ο οδηγός του και η δημοσιογράφος της ΕΡΤ

Ο Νάσος Γκαβέλας αυτοτρολαρίστηκε on air και ξέσπασαν στα γέλια ο οδηγός του και η δημοσιογράφος της ΕΡΤ

Ο Νάσος Γκαβέλας δεν είχε πρόβλημα να αυτοσαρκαστεί on air, λίγο μετά την άνετη πρωτιά του στον προκριματικό των 100 μέτρων Τ11 στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024.

Ο Νάσος Γκαβέλας πέρασε με την καλύτερη επίδοση όλων, στα ημιτελικά των 100 μέτρων Τ11 στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 και το βράδυ (04.09.202421:58 θα διεκδικήσει την πρόκριση στον τελικό. Λίγο μετά τον αγώνα του, ο Έλληνας σπρίντερ εξέφρασε κάποια παράπονά του, ενώ δεν δίστασε να αυτοτρολαριστεί on air, παίρνοντας αφορμή από μια ατάκα του οδηγού του.

“Ήταν μία πρωινή κούρσα. Μας ξύπνησαν 6 το πρωί, είναι νωρίς και κάνει και κρύο. Εδώ και χρόνια λέω 40 βαθμούς, ξηρασία και μας φέρνει 14 βαθμούς και κρύο. Δεν με νοιάζει η φετινή επίδοση. Βήμα βήμα. Τώρα ήταν ο προκριματικός, το άλλο μεγάλο βήμα είναι ο ημιτελικός γιατί όλο το παιχνίδι είναι αύριο. Σήμερα απλά τρέχουμε, ανέφερε ο Νάσος Γκαβέλας, μιλώντας στην ΕΡΤ.

Το λόγο πήρε στη συνέχεια ο οδηγός του, Γιάννης Νυφαντόπουλος: “Είμαστε σε ένα αρκετά καλό επίπεδο, ειδικά για το διάστημα που δουλεύουμε μαζί. Εγώ είμαι πολύ αισιόδοξος. Κάναμε το πρώτο βήμα τώρα. Συνεχίζουμε το απόγευμα και αύριο πάμε για πόλεμο. Δεν βλέπεις τι γίνεται εδώ;”, είπε, δείχνοντας τις εξέδρες του σταδίου που ήταν γεμάτες, με τον Γκαβέλα να σχολιάζει “εγώ δεν βλέπω”, με αποτέλεσμα να ξεσπάσουν και οι δύο στα γέλια, αλλά και η δημοσιογράφος της ΕΡΤ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις