Τετάρτη, 4 Σεπτ.
31oC Αθήνα

Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από σήμερα στις 10 το βράδυ μέχρι αύριο το πρωί λόγω εργασιών

Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από σήμερα στις 10 το βράδυ μέχρι αύριο το πρωί λόγω εργασιών
Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi LATO KLODIAN

Νέες εργασίες βαριάς συντήρησης πρόκειται να ξεκινήσουν από σήμερα το βράδυ (04.09.2024) στην Αττική Οδό. Με σκοπό να διευκολυνθούν οι οδηγοί, οι αρχές θα θέσουν σε ισχύ κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα διαρκήσουν ως αύριο το πρωί.

Η Αττική Οδός ανακοίνωσε πως οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις αφορούν τον συνδετήριο κλάδο με τη δυτική περιφερειακή Υμηττού από τη Σήραγγα Βριλησσίων (συμπεριλαμβανομένης της εξόδου Λ.Δ Πλακεντίας).

Οι οδηγοί θα μπορούν να φτάσουν στον προορισμό τους με τους εξής τρόπους:

  1. Θα κινηθούν ευθεία προς Αεροδρόμιο, στη συνέχεια να βγουν από την Έξοδο προς Λ. Μαραθώνος (Κόμβος 15) και μέσω αυτής και της Λ. Μεσογείων θα μπορούν να φτάσουν προς τα γειτονικά με την περιφερειακή Υμηττού προάστια ή τα νότια προάστια ή και προς Αθήνα /Κέντρο.
  2. Θα μπορούν να οδηγήσουν ευθεία προς Αεροδρόμιο, στη συνέχεια να κατευθυνθούν μέσω του Συνδετήριου Κλάδου προς Ραφήνα (Κόμβος 16Ρ) και να κάνουν αναστροφή στον Κόμβο Παλλήνης (Κόμβος Υ8) με κατεύθυνση προς Κατεχάκη (χωρίς να πληρώσουν ξανά διόδια).
  3. Θα κατευθυνθούν ευθεία προς Αεροδρόμιο έως τον Σταθμό Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών (Σ.Ε.Α.) Παιανίας, όπου θα κάνουν αναστροφή στην κατεύθυνση προς Ελευσίνα και στη συνέχεια θα κινηθούν μέσω του Συνδετήριου Κλάδου (Κόμβος 16Κ) προς την Περιφερειακή Υμηττού.

Ο δεύτερος δρόμος που θα παραμείνει κλειστός είναι η είσοδος της Αττικής Οδού από λεωφόρο Πεντέλης στην κατεύθυνση από Αεροδρόμιο και προς περιφερειακή Υμηττού.

Οι οδηγοί θα πρέπει να ακολουθήσουν τις πινακίδες παράκαμψης και να μπουν στην Αττική Οδό από τα διόδια Πεντέλης στην κατεύθυνση προς Ελευσίνα.

Στη συνέχεια θα κάνουν αναστροφή (χωρίς να πληρώσουν ξανά διόδια) στον επόμενο κόμβο της λεωφόρου Κηφισίας (κόμβος 11) και να κατευθυνθούν ευθεία προς αεροδρόμιο / Μαρκόπουλο / περιφερειακή Υμηττού.

Κλειστή θα παραμείνει και η είσοδος της Αττικής Οδού από λεωφόρο Δημοκρατίας στην κατεύθυνση προς Αεροδρόμιο.

Οι οδηγοί και πάλι θα πρέπει να ακολουθήσουν τις πινακίδες παράκαμψης ώστε να μπουν στην Αττική Οδό από τα διόδια στη λεωφόρο Δημοκρατίας στην κατεύθυνση προς Ελευσίνα.

Τότε θα κάνουν αναστροφή (χωρίς να πληρώσουν ξανά διόδια), στον επόμενο Κόμβο της λεωφόρου Φυλής (Κόμβος 6) και να κατευθυνθούν ευθεία προς αεροδρόμιο / Μαρκόπουλο.

Τα έργα θα ξεκινήσουν σήμερα στις 22:00 το βράδυ και θα τελειώσουν αύριο στις 06:00 το πρωί.

Η Αττική Οδός ευχαριστεί θερμά για την κατανόηση και με γνώμονα την ασφάλεια όλων παρακαλεί τους οδηγούς να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή στη σχετική σήμανση και να τηρούν τα όρια ταχύτητας στα τμήματα στα οποία βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες βαριάς συντήρησης.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις