Τετάρτη, 4 Σεπτ.
29oC Αθήνα

Ομέρ Γιουρτσεβέν: Είμαι εδώ να βοηθήσω τον Παναθηναϊκό να φτάσει ξανά στον τίτλο

Ομέρ Γιουρτσεβέν: Είμαι εδώ να βοηθήσω τον Παναθηναϊκό να φτάσει ξανά στον τίτλο

Ο Ομέρ Γιουρτσεβέν βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης (03/09) στην Αθήνα προκειμένου να υποβληθεί στις καθιερωμένες ιατρικές και εξετάσεις και ακολούθως να ταξιδέψει στη Σλοβενία και να ενσωματωθεί στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού.

Μιλώντας στην κάμερα του paobc.gr, ο νέος σέντερ του Παναθηναϊκού, Ομέρ Γιουρτσεβέν, εξέφρασε τις σκέψεις του για τη μεταγραφή του στο τριφύλλι, εκφράζοντας τον ενθουσιασμό του.

Συγκεκριμένα, είπε αρχικά: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος κυρίως που θα αγωνίζομαι περισσότερο, για την ευκαιρία και πιστεύω ότι το μεγαλύτερο κομμάτι θα είναι ο μοχλός για να κυριαρχήσουμε. Ξέρω ότι ο coach Αταμάν θέλει να το κάνει. Γενικότερα στο πλαίσιο της επιτυχίας, θέλω να συνεισφέρω στο παρκέ, να βοηθήσω την ομάδα να πάρει νίκες. Οι φίλαθλοι μου δείχνουν την αγάπη τους από την πρώτη στιγμή και είμαι ενθουσιασμένος που θα τους συναντήσω στο γήπεδο. Το κυριότερο πράγμα για το οποίο ανυπομονώ».

Ακολούθως, σχολίασε το πόσο γρήγορα θεωρεί πως θα προσαρμοστεί στο παιχνίδι του Εργκίν Αταμάν: «Πολύ γρήγορα. Το παιχνίδι του είναι σε υψηλό ρυθμό, νομίζω ότι το στυλ του μοιάζει πιο πολύ με εκείνο του ΝΒΑ, από ότι των περισσότερων προπονητών. Παίζει σε μεγάλη ταχύτητα. Αλλά και η ελευθερία που δίνει στους παίκτες του δίνει χώρο στο παρκέ, οπότε είμαι ενθουσιασμένος και για αυτό».

Ενώ, για το αν αισθάνεται μεγαλύτερη σιγουριά λόγω της παρουσίας του Κώστα Σλούκα στην ομάδα, με τον οποίο είχαν αγωνιστεί ξανά μαζί στο παρελθόν, ο 26χρονος άσσος απάντησε πως: «Ναι, ναι! Έχει περάσει λίγος καιρός, αλλά πιστεύω ότι θα συνδεθούμε. Οπότε ανυπομονώ για τις… λόμπες του και να αγωνιστώ μαζί του».

Ολοκληρώνοντας, έστειλε το μήνυμά του στον κόσμο του Παναθηναϊκού AKTOR: «Πάμε να κερδίσουμε! Πάμε να το επαναλάβουμε. Ξέρω παιδιά ότι το κάνατε και πέρυσι. Δεν ήμουν εδώ, αλλά είμαι εδώ να βοηθήσω την ομάδα να το κάνει ξανά!».

Ενσωματώνεται στην προετοιμασία

Ο Ομέρ Γιουρτσεβέν ολοκλήρωσε με επιτυχία τις ιατρικές του εξετάσεις και ετοιμάζεται να ταξιδέψει στη Σλοβενία για να ξεκινήσει τις προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα.

Ο Τούρκος ψηλός βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και θα ενσωματωθεί τις επόμενες ώρες στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις