Τετάρτη, 4 Σεπτ.
28oC Αθήνα

Η Τσέλσι αρνήθηκε την πρόταση της ΑΕΚ για δανεισμό του Φοφανά

Η Τσέλσι αρνήθηκε την πρόταση της ΑΕΚ για δανεισμό του Φοφανά

Η ΑΕΚ παλεύει στο φινάλε των μεταγραφών να ενισχύσει την επιθετική της γραμμή, με την Ένωση να θέλει να φέρει στην Ελλάδα τον Νταβίντ Φοφανά της Τσέλσι.

Τα νέα που προκύπτουν για τη συγκεκριμένη μεταγραφή υπόθεση από την Αγγλία δεν είναι καλά για την ΑΕΚ, μιας και σύμφωνα με αγγλικό δημοσίευμα η Τσέλσι απέρριψε πρόταση της Ένωσης για δανεισμό του Νταβίντ Φοφανά.

Συγκεκριμένα, το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας teamtalk.com αναφέρει:

«Η Τσέλσι απέρριψε την αρχική πρόταση της ΑΕΚ για τον Νταβίντ Ντάτρο Φοφανά.

Η ελληνική ΑΕΚ θέλει να αποκτήσει τον Φοφανά με τη μορφή δανεισμού ενώ η Τσέλσι θα προτιμούσε να τον πουλήσει για να εξισορροπήσει τα οικονομικά της.

Το μέλλον του Φοφανά στην Τσέλσι ήταν υπό συζήτηση όλο το καλοκαίρι καθώς ο ποδοσφαιριστής δεν βρίσκεται στα σχέδια του Έντσο Μαρέσκα.

Οι Έβερτον και Σάντερλαντ έδειξαν επίσης ενδιαφέρον για τον Φοφανά φέτος το καλοκαίρι αλλά ο παίκτης δεν κατάφερε να πάρει μεταγραφή πριν ολοκληρωθεί η μεταγραφική περίοδος στην Αγγλία.

Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τον Φοφανά ώστε να ενισχύσει την επιθετική της γραμμή με την μεταγραφική περίοδο στην Ελλάδα να είναι ακόμα ανοιχτή.

Όμως η Τσέλσι απέρριψε την πρώτη τους πρόταση καθώς θέλουν να αποσβέσουν περίπου 10-12 εκατ. με μεγάλο ποσοστό μεταπώλησης να περιλαμβάνεται σε οποιαδήποτε συμφωνία».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις