Τετάρτη, 4 Σεπτ.
29oC Αθήνα

Γιώργος Χρυσοστόμου: «Δεν κατάλαβα ποτέ γιατί να κάνω “γιούχου” στα social media»

Γιώργος Χρυσοστόμου: «Δεν κατάλαβα ποτέ γιατί να κάνω “γιούχου” στα social media»

«Δεν κρίνω κανέναν, προς Θεού, γιατί πέφτουν και μας τρώνε» δηλώνει, παράλληλα, ο Γιώργος Χρυσοστόμου.

Στα social media και στις έντονες προσωπικές του ενστάσεις εστίασε, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Χρυσοστόμου όταν και βρέθηκε το πρωινό της Τετάρτης στο πλατό της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον» στην ΕΡΤ. 

«Έχω Instagram αλλά το χρησιμοποιώ μόνο για επαγγελματικούς λόγους. Συγνώμη, δεν θέλω να κρίνω κάποιον που το κάνει αλλά θέλω να πω κάτι που δεν έχω καταλάβει. Δεν κρίνω κανέναν, προς Θεού, γιατί πέφτουν και μας τρώνε μετά γιατί “ο Χρυσοστόμου είπε αυτό”. Δεν έχω καταλάβει για ποιο λόγο να είμαι σε ένα μέρος, να περνάω ωραία και να πρέπει να το μάθουν όλοι», είπε αρχικά ο ηθοποιός.

Και συνέχισε: «Ειδικά στην περίοδο του κορονοϊού που έσκαγαν κάποια stories από το Ντουμπάι και σκεφτόμουν, “ρε παιδιά, τι με ενδιαφέρει εμένα ότι εσύ περνάς τέλεια και εγώ δεν έχω λεφτά να πάω “Η πιο κρυφή παραλία της Αθήνας” διαβάζει σε άλλο, πλέον δεν είναι όμως! Ε μα, δεν είναι πλέον. Οπότε δεν κατάλαβα ποτέ γιατί να κάνω… “γιούχου” στα social media».

Καταλήγοντας ο Γιώργος Χρυσοστόμου είπε: «Συγνώμη, δεν το κρίνω, εντάξει. Με μια ωραία φωτογραφία στο ηλιοβασίλεμα διαφωνώ, για παράδειγμα, γιατί με το που το βγάλεις φωτογραφία το ηλιβασίλεμα και το στείλεις, έχεις χάσει το ηλιοβασίλεμα! Αυτή είναι η γνώμη μου. Είναι σαν να λες “αχ, τι ωραία” αλλά το έχασες γιατί πάνω στο τι ωραία έπρεπε να το στείλεις».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις