Πέμπτη, 5 Σεπτ.
27oC Αθήνα

Πέθανε ο δημοσιογράφος Παύλος Γερακάρης

Πέθανε ο δημοσιογράφος Παύλος Γερακάρης
ΦΩΤΟ eurokinissi

Θλίψη προκάλεσε στον χώρο της δημοσιογραφίας η είδηση του θανάτου του Παύλου Γερακάρη, ο οποίος ήταν προϊστάμενος για πολλά χρόνια του αθλητικού τμήματος της ΕΡΤ. Ανασύρθηκε νεκρός από τη θάλασσα.

Την απώλεια του Παύλου Γερακάρη θρηνεί η ελληνική δημοσιογραφία. Ο επίτιμος πρόεδρος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ) άφησε σήμερα (4/9/2024) την τελευταία του πνοή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Korinthostv.gr, ο γνωστός δημοσιογράφος παραθέριζε στο Βραχάτι, όπου έχει εξοχικό, και ανασύρθηκε νεκρός από τη θάλασσα. Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Κορίνθου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Δ΄ Λιμενικό Τμήμα Κιάτου του Λιμεναρχείου Κορίνθου, που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας -νεκροτομής.

Απόφοιτος της Παντείου, ο Παύλος Γερακάρης γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Κορυδαλλό, ενώ εργάστηκε σε διάφορες εφημερίδες και έντυπα, αλλά και στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο της ΕΡΤ, όπου υπήρξε προϊστάμενος του αθλητικού τμήματος.

Διετέλεσε ακόμη τακτικό μέλος του Πειθαρχικού συμβουλίου της ΕΣΗΕΑ και πρόεδρος του δευτεροβάθμιου Πειθαρχικού συμβουλίου της Ένωσης.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις