Πέμπτη, 5 Σεπτ.
26oC Αθήνα

Κάλουμ Σίμπσον: Νεκρή η αδερφή του γνωστού Βρετανού πυγμάχου στη Ζάκυνθο – «Θα συνεχίσω να την κάνω περήφανη»

Κάλουμ Σίμπσον: Νεκρή η αδερφή του γνωστού Βρετανού πυγμάχου στη Ζάκυνθο – «Θα συνεχίσω να την κάνω περήφανη»

Η 19χρονη Λίλι Σίμπσον, και αδερφή του Βρετανού πυγμάχου, Κάλουμ Σίμπσον, βρισκόταν στη Ζάκυνθο για διακοπές όταν τραυματίστηκε πολύ σοβαρά σε τροχαίο και τελικά πέθανε στην Αθήνα.

Ο γνωστός πυγμάχος έκανε μία δημοσίευση στον λογαριασμό του στο Instagram και επιβεβαίωσε τον θάνατο της αγαπημένης του αδερφής, που πάλεψε για να κρατηθεί στη ζωή αλλά δεν τα κατάφερε. Μετά το ατύχημα που είχε στη Ζάκυνθο, η Λίλι διακομίστηκε στην Αθήνα, όπου και κατέληξε.

Η άτυχη 19χρονη νοσηλεύθηκε για 10 ημέρες στη ΜΕΘ, αλλά, δυστυχώς, «έφυγε» στις 21 Αυγούστου 2024. Ο κάλουμ Σίμπσον θέλησε να την αποχαιρετήσει ανεβάζοντας μία συλλογή από φωτογραφίες τους μαζί στα social media.

«Η καρδιά μου είναι απολύτως συντετριμμένη που λέω ότι η όμορφη μικρή μου αδελφή, Λίλι Ρέι, είχε ένα τροχαίο ατύχημα ενώ βρισκόταν για διακοπές στη Ζάκυνθο. Μεταφέρθηκε αεροπορικώς στην Αθήνα και πέρασε 10 ημέρες στη ΜΕΘ, αλλά πάρα τις βέλτιστες προσπάθειες των ιατρικών ομάδων, η Λίλι κατέληξε», έγραψε.

Και πρόσθεσε: «Θα συνεχίσω να την κάνω περήφανη. Πάντα θα σε αγαπώ».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Callum Simpson (@callumsimp)

Οι φωτογραφίες που δημοσίευσε ο Κάλουμ περιελάμβαναν μία από τη Λίλι που γιόρτασε τη νίκη του επί του Ζακ Τσέλι στις 3 Αυγούστου στο γήπεδο ποδοσφαίρου του Μπάρνσλεϊ στο Όουκγουελ, στο οποίο κέρδισε ο Σίμπσον τους τίτλους της Βρετανίας και της Κοινοπολιτείας.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bradley Simpson (@bradleyjaye)

Σε ανάρτησή του ο αδερφός του Κάλουμ, ο Μπράντλεϊ Σίμπσον έκανε με τη σειρά του ένα συγκινητικό post για να αποχαιρετήσει την αδερφή του: «Δεν υπήρχε κανείς περισσότερο που μου άρεσε να “πειράζω”, λέγοντας ότι είσαι ο δεύτερος πιο όμορφος Σίμπσον αλλά και οι δύο ξέραμε κατά βάθος ότι ήσουν η πιο όμορφη από όλους μας. Μπορεί να μην είσαι πια εδώ, αλλά είσαι ακόμα στην καρδιά μας και σε αγαπώ τόσο πολύ. Πέτα ψηλά αδερφούλα», έγραψε.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις