Πέμπτη, 5 Σεπτ.
31oC Αθήνα

Αργύρης Πανταζάρας: Ζω από αυτή τη δουλειά, οπότε θα κάνω αυτό που θα με ζήσει

Αργύρης Πανταζάρας: Ζω από αυτή τη δουλειά, οπότε θα κάνω αυτό που θα με ζήσει

“Σε αυτή τη δουλειά μάς επιλέγουν ή περιμένουμε να μας επιλέξουν” εξηγεί, μεταξύ άλλων, ο Αργύρης Πανταζάρας.

Για τη σχέση που έχει με τις επιλογές αλλά και τις “απαιτήσεις” του σε αυτές μίλησε από καρδιάς ο Αργύρης Πανταζάρας, αυτή την εβδομάδα, στη συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό Hello και τη δημοσιογράφο Σόνια Μαγγίνα.

Πότε ένιωσες ότι ήσουν σε θέση να επιλέγεις;

Όλοι είμαστε επιλεκτικοί στη ζωή μας ή έτσι αφήνουμε να νομίζουμε πως είμαστε. Τώρα, αν εννοείς για τη δουλειά του ηθοποιού, όχι, δεν είμαι σε θέση να επιλέγω και δεν ξέρω και ποιος είναι.

Το να «επιλέγει» κάποιος σημαίνει ότι έχει τέτοια οικονομική ανεξαρτησία, που μπορεί να δουλεύει όποτε θέλει και άμα θέλει. Μπορεί να διαλέγει τι θα παίξει και τι δεν θα παίξει, πότε, πως και με ποιους. Αυτό μοιάζει περισσότερο με χόμπι παρά με εργασία.

Δεν ξέρω ποιος μπορεί να το κάνει αυτό ή ποιος ισχυρίζεται ότι είναι σε θέση να το κάνει. Εγώ ζω από αυτή τη δουλειά, οπότε θα κάνω αυτό που θα με ζήσει. Δεν διαλέγω τι θα παίξω, μπορώ μόνο να φαντάζομαι, να επιθυμώ και να ακολουθώ ό,τι μου φέρνει και η ζωή. Σε αυτή τη δουλειά μάς επιλέγουν ή περιμένουμε να μας επιλέξουν.

Οι επιλογές σου από τι καθορίζονται σε αυτή τη φάση που διανύεις;

Δεν θέλω πολλά πράγματα, θέλω ουσιαστικά. Ένα καλό σενάριο, καλούς συνεργάτες, καλούς παρτενέρ, καλές συνθήκες εργασίας. Σιγά τις απαιτήσεις!

Αυτά θα έπρεπε να είναι νόμος για την ψυχική υγεία όλων και την καλύτερη απόδοση στην εργασία. Και μην ξεχνάμε την ξεκούραση, την αποθεραπεία, τον προσωπικό χρόνο.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις