Πέμπτη, 5 Σεπτ.
26oC Αθήνα

Στην Ελλάδα ο Εβάν Φουρνιέ – Χαμός από τον κόσμο του Ολυμπιακού στο Ελ. Βενιζέλος

Στην Ελλάδα ο Εβάν Φουρνιέ – Χαμός από τον κόσμο του Ολυμπιακού στο Ελ. Βενιζέλος
ΑΡΓΥΡΩ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ / EUROKINISSI

Ο Εβάν Φουρνιέ έφτασε στην Ελλάδα αργά το βράδυ της Τετάρτης (4/9/2024) και έτυχε θερμής υποδοχής από χιλιάδες φίλους του Ολυμπιακού που πήγαν στο αεροδρόμιο για να υποδεχθούν τον Γάλλο σούπερ σταρ.

Χαμός επικράτησε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» το βράδυ της Τετάρτης (4/9/2024). Με μία μικρή καθυστέρηση, ο Εβάν Φουρνιέ έφτασε στην Αθήνα λίγο πριν τα μεσάνυχτα με πτήση της Air France από το Παρίσι, συνοδευόμενος από τον εκπρόσωπό του, Ζερεμί Μεντιανά.

Περισσότεροι από 3.000 φίλοι του Ολυμπιακού συγκεντρώθηκαν στον ειδικό χώρο του αεροδρομίου, στην πύλη 7 και περίμεναν καρτερικά τον 31χρονο σούπερ σταρ με φωνές και συνθήματα.

Η πτήση έφτασε Ελλάδα στις 23:34 και λίγο αργότερα ο Γάλλος γκαρντ/φόργουορντ εμφανίστηκε, φορώντας ένα νέο t-shirt με το σήμα του Ολυμπιακού και τη φράση «ένα ιερό κλαμπ».

«Οέ, οέ, Εβάν Φουρνιέ» και «φέρτε μας το ευρωπαϊκό, θρύλε ολέ, σ’ αγαπώ» ήταν μερικά από τα συνθήματα που ακούστηκαν, με τους προέδρους του Ολυμπιακού, Γιώργο και Παναγιώτη Αγγελόπουλο, να κάνουν την εμφάνιση τους και να αποθεώνονται.

Ο Γάλλος σταρ χάθηκε στις αγκαλιές των οπαδών, απολαμβάνοντας κάθε στιγμή από τη φοβερή υποδοχή που του ετοίμασε ο ερυθρόλευκος κόσμος.

 

Ο Εβάν Φουρνιέ θα παρουσιαστεί την Πέμπτη στις 17:00 στην αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη» του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας και θα είναι «παρών» την Παρασκευή στη βραδιά προς τιμήν του Γιώργου Πρίντεζη στο ΣΕΦ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις