Πέμπτη, 5 Σεπτ.
33oC Αθήνα

Ανθή Σαλαγκούδη και Κοσμάς Κουμιανός ερωτευμένοι στην Τήνο – Τα χαμόγελα της δημοσιογράφου σε παραλία

Ανθή Σαλαγκούδη και Κοσμάς Κουμιανός ερωτευμένοι στην Τήνο – Τα χαμόγελα της δημοσιογράφου σε παραλία

Ανθή Σαλαγκούδη και Κοσμάς Κουμιανός κάνουν διακοπές και δείχνουν να το απολαμβάνουν. Η Τήνος ήταν το νησί που επέλεξαν να βρεθούν, στις αρχές του μήνα, με την παρουσία τους να μην περνά απαρατήρητη.

Η Ανθή Σαλαγκούδη και ο Κοσμάς Κουμιανός, έφτασαν σε παραλία της Τήνου, με τα κινητά τηλέφωνα ορισμένων να παίρνουν «φωτιά». Η δημοσιογράφος όπως φαίνεται στις εικόνες αντέδρασε ψύχραιμα. Με ένα χαμόγελο. Αν και κατάλαβε ότι κάποιοι εστίαζαν σε εκείνη και τον σύντροφό της, δεν έδειξε να ενοχλείται. Η Τήνος αυτό το διάστημα, προσφέρεται για διακοπές, με τον περισσότερο κόσμο να έχει φύγει και τους τουρίστες που παραμένουν, να απολαμβάνουν τη φιλοξενία.

Η Ανθή Σαλαγκούδη και ο Κοσμάς Κουμιανός είναι όπως φαίνεται ερωτευμένοι και δεν το κρύβουν, καθώς συχνά δημοσιεύουν κοινές στιγμές τους στα social media. Το ζευγάρι υποδέχθηκε το φθινόπωρο στην Τήνο όπου απολαμβάνει στιγμές ηρεμίας και ξεκούρασης μακριά από επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Η κάμερα του Mykonos Live TV κατέγραψε την δημοσιογράφο και τον φωτογράφο σε εξόρμησή τους στην παραλία του Μπάλλου. Οι δυο τους γνωρίστηκαν σε μια επαγγελματική φωτογράφιση και το τρυφερό ειδύλλιο ανάμεσά τους δεν άργησε να προκύψει.

Σε παλαιότερη συνέντευξη που είχε δώσει, η Ανθή Σαλαγκούδη είχε αποκαλύψει πως στη ζωή της μία φορά είχε δεχτεί πρόταση γάμου, αλλά ήταν πάνω στον ενθουσιασμό του έρωτα…

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις