Πέμπτη, 5 Σεπτ.
34oC Αθήνα

Άγιο Όρος: Διασώθηκε στις Καρυές 40χρονος και αμέσως μετά συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία

Άγιο Όρος: Διασώθηκε στις Καρυές 40χρονος και αμέσως μετά συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία

Η διάσωση του 40χρονου στις Καρυές ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Το Άγιο Όρος όμως, θα του θυμίζει για πάντα, το γεγονός πως έζησε αυτό που προσπαθούσε να αποφύγει. Τη σύλληψή του δηλαδή, για ενδοοικογενειακή βία.

Χειροπέδες αμέσως μετά τη διάσωση. Ο 40χρονος απεγκλωβίστηκε από τους διασώστες στο Άγιο Όρος και στη συνέχεια συνελήφθη καθώς διαπιστώθηκε ότι εκκρεμούσε σε βάρος του, καταδικαστική απόφαση για ενδοοικογενειακή βία. Αναμένεται να πάρει το δρόμο για τη φυλακή, για επεισόδιο που είχε προκαλέσει στα Χανιά, πριν από 6 χρόνια.

Πιο αναλυτικά διαπιστώθηκε ότι υπήρχε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση για δύο χρόνια φυλάκιση για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας από το Α΄ Τριμελές Πλημμελειοδικείο Χανίων τον Ιούνιο του 2018 και επαναφέρθηκε προς εκτέλεση τον Ιούνιο του 2023 με απόφαση του Τμήματος Εκτέλεσης Ποινών της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Χανίων.

Οι Αρχές είχαν ειδοποιηθεί για τον εγκλωβισμό του 40χρονου γύρω στις 12:00 το μεσημέρι της Τετάρτης (4/9) και στην περιοχή έσπευσαν οκτώ πυροσβέστες και η ορειβατική ομάδα της 2η ΕΜΑΚ.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ κάποιος άκουσε φωνές και κάλεσε για βοήθεια. Ο 40χρονος θα οδηγηθεί ενώπιον του αρμόδιου Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης και αναμένεται να ακολουθήσει η εκτέλεση της ποινής του.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις