Πέμπτη, 5 Σεπτ.
33oC Αθήνα

Φώτης Σεργουλόπουλος: Γενέθλια και on air ευχές από την Τζένη Μελιτά

Φώτης Σεργουλόπουλος: Γενέθλια και on air ευχές από την Τζένη Μελιτά

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος έκανε γενέθλια στο πλατό της εκπομπής του, με την Τζένη Μελιτά, να του εύχεται τα καλύτερα.

Χαμογελαστός ο Φώτης Σεργουλόπουλος άρχισε να δέχεται ευχές από το πρωί. Τα φετινά γενέθλια, βρήκαν τον παρουσιαστή στο πλατό της εκπομπής του, στην ΕΡΤ, δίπλα στην Τζένη Μελιτά που δοκίμασε τα γλυκά που είχε φέρει και του ευχήθηκε τα καλύτερα. Ο ίδιος ζήτησε κάποια στιγμή να τερματιστεί η σχετική συζήτηση και να σταματήσει το μέτρημα, ώστε η εκπομπή να επανέλθει στην κανονική της ροή.

Ο παρουσιαστής της ΕΡΤ, που φέτος κλείνει τα 61 του χρόνια, ευχαρίστησε τους συναδέλφους του και φρόντισε να τους γλυκάνει κερνώντας ντόνατς σε διάφορες γεύσεις.

«Σήμερα είναι μεγάλη γιορτή! Παιδιά, έχει γενέθλια ο Φώτης μας! Ο καλύτερος συνεργάτης όλων των εποχών. Φωτάκο μου, χρόνια σου πολλά απ’ όλους μας», είπε αρχικά η Τζένη Μελιτά, λίγα δευτερόλεπτα μετά την έναρξη της εκπομπής.

«Έχω κάνει τόσα γενέθλια σε πλατό και είναι και οι αρχές της σεζόν και τέτοια οπότε… Τώρα θέλω να σταματήσουμε να μετράμε, να τελειώσει αυτή η ιστορία, σας παρακαλώ πάρα πολύ», ανέφερε από την πλευρά του ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

Φώτης Σεργουλόπουλος και Τζένη Μελιτά έκαναν πρεμιέρα στην ΕΡΤ την Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου, σε μια εκπομπή, με το δικό της ξεχωριστό και χαρακτηριστικό ύφος. Σε μια δύσκολη τηλεοπτική ζώνη, ευελπιστούν να κερδίσουν το στοίχημα της τηλεθέασης, με τον πήχη φέτος, να έχει μπει πιο ψηλά σε σχέση με πέρυσι.

Media Τελευταίες ειδήσεις