Πέμπτη, 5 Σεπτ.
34oC Αθήνα

Ελεονώρα Μελέτη: Η τρυφερή ανάρτηση με μια φωτογραφία για την κόρη της Αλεξάνδρα που φέτος θα πάει στην Α’ Δημοτικού

Ελεονώρα Μελέτη: Η τρυφερή ανάρτηση με μια φωτογραφία για την κόρη της Αλεξάνδρα που φέτος θα πάει στην Α’ Δημοτικού

Η Ελεονώρα Μελέτη δημοσίευσε φωτογραφία με την κόρη της, να έχει στον ώμο τη σχολική της τσάντα. Η Αλεξάνδρα θα πηγαίνει φέτος στην Α’ Δημοτικού.

Τα χρόνια περνούν και η Ελεονώρα Μελέτη βλέπει την κόρη της να μεγαλώνει. Με τη σχολική τσάντα στην πλάτη, η Αλεξάνδρα πήγε για πρώτη φορά φέτος στο σχολείο, για να γνωρίσει τους συμμαθητές της, πριν τον καθιερωμένο αγιασμό, που θα γίνει την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου του 2024. Η δημοσιογράφος και ευρωβουλευτής δήλωσε συγκινημένη και δημοσίευσε ένα χαρακτηριστικό στιγμιότυπο σε διαδικτυακή της ανάρτηση.

Νέα ξεκινήματα φέτος τόσο για μητέρα όσο και για κόρη! Η Ελεονώρα Μελέτη ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της ως Ευρωβουλευτής στις Βρυξέλλες ενώ η Αλεξάνδρα άρχισε σχολείο.

Η περήφανη μητέρα δημοσίευσε φωτογραφία της κόρης της από την πρώτη ημέρα στο σχολείο, με τη μικρή να περπατάει φορώντας μια σχολική τσάντα με το όνομά της.

Η Ελεονώρα Μελέτη δεν θα μπορούσε να είναι περισσότερο συγκινημένη για την Αλεξάνδρα, η οποία μεγάλωσε και πλέον θα πηγαίνει 1η Δημοτικού.

Στις 28 Δεκεμβρίου 2017, η Ελεονώρα Μελέτη παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο τον θεατρικό παραγωγό Θοδωρή Μαροσούλη έπειτα από ένα χρόνο σχέση. Στις 13 Απριλίου 2018 γεννήθηκε η κόρη τους, Αλεξάνδρα-Ωκεανίς. Το ζευγάρι παντρεύτηκε και με θρησκευτικό γάμο στις 30 Ιουνίου 2023

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις