Πέμπτη, 5 Σεπτ.
34oC Αθήνα

Σέρτζιο Ολιβέιρα: Ο Ολυμπιακός είναι ένας τεράστιος σύλλογος, ήρθα εδώ για να κερδίσω τίτλους

Σέρτζιο Ολιβέιρα: Ο Ολυμπιακός είναι ένας τεράστιος σύλλογος, ήρθα εδώ για να κερδίσω τίτλους

Τις πρώτες του δηλώσεις στην κάμερα του Ολυμπιακού έκανε το τελευταίο μετεγγραφικό απόκτημα της ομάδας, Σέρτζιο Ολιβέιρα.

Ο Σέρτζιο Ολιβέιρα τόνισε ότι ο Ολυμπιακός είναι μια μεγάλη ομάδα, από τις κορυφαίες που έχει αγωνιστεί, ενώ έδωσε την υπόσχεση πως θα τα δώσει όλα για να κατακτήσουν οι Πειραιώτες περισσότερους τίτλους.

Τα όσα δήλωσε ο Σέρτζιο Ολιβέιρα στο Olympiacos TV:

“Είμαι πολύ ευτυχισμένος. Έγινε μεγάλη προσπάθεια από τον σύλλογο, για να έρθω εδώ. Μου έδειξαν μεγάλη αγάπη κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας και είμαι πολύ χαρούμενος και ευτυχισμένος που γίνομαι μέλος αυτής της μεγάλης οικογένειας. Ανυπομονώ να βρεθώ στο γήπεδο, να νιώσω την ατμόσφαιρα, να βρεθώ με τους συμπαίκτες μου και να γνωρίσω όλους τους ανθρώπους του συλλόγου.

Ο Ολυμπιακός είναι ένας τεράστιος σύλλογος. Είχα την τύχη στην καριέρα μου να παίξω για μεγάλες ομάδες και αυτή τη στιγμή είχα τη φιλοδοξία να βρεθώ σε έναν μεγάλο σύλλογο. Αυτό συνέβη και είμαι ευτυχισμένος.

Πρώτα απ’ όλα, πιστεύω πως θα μάθω πράγματα εδώ, δεν έχω να διδάξω κάτι σε κανέναν. Ο Ολυμπιακός είναι μεγαλύτερος απ’ όλους. Έχω κερδίσει πολλά στην καριέρα μου, όμως πολλοί ποδοσφαιριστές, εδώ κέρδισαν κάτι καταπληκτικό την προηγούμενη σεζόν, για τον σύλλογο και τη χώρα. Ήταν ένα σημαντικό κατόρθωμα και είμαι εδώ για να συνεργαστώ μαζί τους, να δώσω ακόμη περισσότερα για να κερδίσουμε περισσότερους τίτλους. Γι’ αυτό ήρθα, για να κερδίσω.

Γεια σας φίλοι του Ολυμπιακού. Είμαι πολύ χαρούμενος που γίνομαι μέλος αυτού του τεράστιου συλλόγου. Ελπίζω να σας δω σύντομα και να μπορέσουμε να κατορθώσουμε σπουδαία πράγματα μαζί”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις