Πέμπτη, 5 Σεπτ.
34oC Αθήνα

Φόβοι στον ΣΥΡΙΖΑ μήπως ο Στέφανος Κασσελάκης στήσει νέες κάλπες – Τι διαμηνύει μέσω του newsit.gr ο Νίκος Παππάς

Φόβοι στον ΣΥΡΙΖΑ μήπως ο Στέφανος Κασσελάκης στήσει νέες κάλπες – Τι διαμηνύει μέσω του newsit.gr ο Νίκος Παππάς

Δραματικές οι εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ την ώρα που συνεδριάζει η Πολιτική Γραμματεία του κόμματος καθώς στενοί συνεργάτες του προέδρου επιχειρούν να ξορκίσουν το ενδεχόμενο ο Στέφανος Κασσελάκης να σηκώσει το γάντι στην πρόταση της Όλγας Γεροβασίλη η οποία ζήτησε προσφυγή στις κάλπες. 

Με δεδομένο ότι ο Στέφανος Κασσελάκης συνηθίζει να απαντάει στις προκλήσεις, πολλοί φοβούνται ότι δεν αποκλείεται να ανακοινώσει ότι θα πάει σε εκλογές από την στιγμή που τον αμφισβητεί ένα κομμάτι της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.

Σε επικοινωνία του newsit.gr με τον επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Παππά ο ίδιος εμφανίστηκε εντελώς αντίθετος σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Παρών στην Πολιτική Γραμματεία είναι και ο Παύλος Πολάκης. 

Το απόγευμα (05/09/24) συνεδριάζει και η Επιτροπή Καταστατικού του ΣΥΡΙΖΑ όπου στελέχη που μετέχουν σε αυτή καταγγέλλουν κωλυσιεργία από την πλευρά του Προέδρου για να μην συζητηθούν σοβαρά θέματα που έχουν να κάνουν με την μορφή που θα πάρει ο νέος ΣΥΡΙΖΑ, εάν δηλαδή θα παραμείνει συλλογικό κόμμα ή με τις παρεμβάσεις του Στέφανου Κασσελάκη θα γίνει ένα απολύτως προσωποπαγές κόμμα.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις