Κυριακή, 6 Οκτ.
28oC Αθήνα

Φακοί επαφής : Τέλος σε συμπτώματα δυσανεξίας και ξηροφθαλμίας

Το πρώτο πράγμα που έρχεται στο μυαλό μας μόλις ακούμε για τους φακούς επαφής είναι η ελευθερία κινήσεων που προσφέρουν στην καθημερινότητα μας.

Από την οδήγηση στο δρόμο, τις ώρες εργασίας μπροστά από τον υπολογιστή, το τζόκινγκ στο πάρκο, αλλά και την βραδινή έξοδο μας για διασκέδαση, οι φακοί επαφής αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι των ημερήσιων δραστηριοτήτων μας. 

Συνεπώς, οι φακοί επαφής δεν προτιμώνται μόνο για αισθητικούς λόγους, σε σχέση με τα γυαλιά μυωπίας, αλλά κι επειδή είναι βολικοί και εύκολοι στην χρήση τους.

Δεν είναι λίγες οι φορές, όμως, που μπορεί να νιώθουμε την αίσθηση ενός «ξένου» σώματος στο μάτι μας. Ασυναίσθητα, το τρίψιμο των ματιών ενδέχεται να οδηγήσει σε ερυθρότητα. Η δυσανεξία, όμως, δεν είναι το μόνο ζήτημα που απασχολεί, όσους φοράνε φακούς επαφής. Ένα άλλο δεδομένο αφορά στο γεγονός ότι περνάμε το μεγαλύτερο μέρος της καθημερινότητας μας πάνω από μια οθόνη, είτε του κινητού τηλεφώνου, είτε του υπολογιστή στο γραφείο. Συνεπώς, παραμονεύει και η ξηροφθαλμία, από την έλλειψη οξυγόνου, κάτι που οδηγεί, αναπόφευκτα, σε θολή όραση. 

Ωστόσο, δεν χρειάζεται πλέον να ανησυχείτε, καθώς υπάρχει λύση, ώστε να αντιμετωπίσετε τα δυσάρεστα συμπτώματα μια για πάντα. 

Για όσους φοράτε, ήδη, φακούς επαφής ή για όσους ετοιμάζεστε να προμηθευτείτε από οπτικά καταστήματα και αναζητάτε τους κατάλληλους με μεγαλύτερη αίσθηση ελευθερίας, υψηλή διαπνοή καθώς και τους καλύτερους για τα μάτια σας,  δεν έχετε παρά να επιλέξετε τους φακούς επαφής TOTAL® της Alcon που διατίθενται στην εγχώρια αγορά μέσω του κλάδου OPTICS της εταιρείας Γερολυμάτος International Α.Ε.Β.Ε.

Οι φακοί TOTAL® αναμένεται να ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς χρήστες, που επιθυμούν την απόλυτη εμπειρία χρήσης φακών, αφού, κυριολεκτικά, «γίνονται ένα» με τα μάτια σας, δεδομένου ότι είναι οι μοναδικοί φακοί επαφής με σχεδόν 100% νερό στην επιφάνεια τους, χάρη στην τεχνολογία μεταβλητής περιεκτικότητας νερού (Water Gradient). Κάτι που σημαίνει, απλούστατα, ότι προσφέρουν εξαιρετική άνεση, καλύπτοντας όλες τις οπτικές σας ανάγκες. 

Εκτός, λοιπόν, από την άνεση που είναι το πρωταρχικό ζητούμενο, δεδομένου ότι μιμούνται τη φυσιολογία του ίδιου σας του ματιού, οι φακοί TOTAL® εξασφαλίζουν και πλήρη ενυδάτωση στα μάτια, χάρη στην μοναδική και πρωτοποριακή τεχνολογία τους, δίνοντας, επί της ουσίας, την αίσθηση ότι δεν φοράτε καθόλου φακούς. 

Παράλληλα, προστατεύουν τα μάτια απέναντι σε θέματα δυσανεξίας και ξηροφθαλμίας, ενώ προσφέρουν απόλυτη βιοσυμβατότητα με τους ευαίσθητους ιστούς του ματιού, που λειτουργούν σαν να είναι τα φυσικά συστατικά του οφθαλμού.

Οι χρήστες έχουν την δυνατότητα να προμηθευτούν φακούς με τεχνολογίες ενυδάτωσης της επιφάνειας, που είναι ημερήσιοι TOTAL1® με υψηλή διαπνοή, μαλακή επιφάνεια, εξασφαλίζοντας τα κατάλληλα επίπεδα υγρασίας

ΗΜΕΡΗΣΙΟΣ ΦΑΚΟΣ ΕΠΑΦΗΣ TOTAL1

ή μηνιαίοι TOTAL30® για να αισθάνεστε σαν μην φοράτε φακούς επαφής μέχρι και την 30η ημέρα, ενώ χάρη στην καινοτομία Celligent έχετε προστασία από τα λιπίδια και τα βλαβερά βακτήρια, που προκαλούν ερεθισμούς στα μάτια. Επίσης, παρέχουν μέγιστη προστασία από τη UVΑ και UVB ακτινοβολία κατά 90% και κατά 34% από τη μπλε ακτινοβολία, που εκπέμπουν οι οθόνες υπολογιστών, τα tablet και τα κινητά τηλέφωνα.

ΜΗΝΙΑΙΟΣ ΦΑΚΟΣ EΠΑΦΗΣ TOTAL30

 

Και οι μηνιαίοι TOTAL30 και οι ημερήσιοι TOTAL1, αποτελούνται από μία πλήρη οικογένεια, που καλύπτει κάθε ανάγκη διόρθωσης της όρασης (μυωπία, υπερμετρωπία, αστιγματισμό, πρεσβυωπία).

Εκτός από τους κορυφαίους φακούς Total, η Alcon προσφέρει και τα απαραίτητα προϊόντα περιποίησης του οφθαλμού. Αναλυτικά, το χαρτοφυλάκιο της Αlcon περιλαμβάνει: 

  • Ημερήσιους φακούς επαφής (DAILIES® TOTAL1, PRECISION 1® & DAILIES® Aqua Comfort PLUS)
  • Φακούς μηνιαίας αντικατάστασης (TOTAL30®, AIR OPTIX plus HydraGlyde® Family)
  • Έγχρωμους φακούς επαφής (AIR OPTIX® COLORS & FreshLook®) για επιλογές διόρθωσης της όρασης προσφέροντας μεγάλη άνεση.
  • Ενυδατικές σταγόνες για τους οφθαλμούς Systane® και Tears Naturale.

Η Alcon προσφέρει, επίσης, μια πλήρη σειρά προϊόντων περιποίησης φακών επαφής. Σε αυτά περιλαμβάνονται τα διαλύματα πολλαπλών χρήσεων (σειρά OPTI-FREE®) και τα υπεροξείδια (σειρά AOSEPT®) για τον καθαρισμό, την απολύμανση και την φύλαξη των φακών επαφής.

Αν θέλετε, λοιπόν, τους καλύτερους φακούς επαφής της παγκόσμιας αγοράς και ενδιαφέρεστε για την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, όσον αφορά την οφθαλμική σας υγεία, μπορείτε να βρείτε εδώ τα συνεργαζόμενα οπτικά καταστήματα.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις