Παρασκευή, 6 Σεπτ.
34oC Αθήνα

My Windows: Η καινοτόμα online πλατφόρμα της ALUMIL για εύρεση αξιόπιστων κατασκευαστών αλουμινίου!

My Windows: Η καινοτόμα online πλατφόρμα της ALUMIL για εύρεση αξιόπιστων κατασκευαστών αλουμινίου!

Αφουγκραζόμενη την ανάγκη του αγοραστικού κοινού για εύκολη εύρεση αξιόπιστων κατασκευαστών αλουμινίου, η ALUMIL, ως ηγέτιδα δύναμη στον κλάδο των αρχιτεκτονικών συστημάτων αλουμινίου, δημιούργησε την πρωτοποριακή πλατφόρμα My Windows που φέρνει κοντά τους ιδιώτες με τους κατασκευαστές από το ευρύ δίκτυο συνεργατών της.

Πώς λειτουργεί

Είτε πρόκειται για εγκατάσταση κουφωμάτων αλουμινίου σε νέο σπίτι είτε για αντικατάσταση παλιών κουφωμάτων, το My Windows κάνει την εύρεση αξιόπιστου κατασκευαστή «παιχνιδάκι». Με λίγα μόνο κλικ και παρέχοντας μερικές απλές πληροφορίες, ο χρήστης έρχεται σε επαφή, εύκολα και γρήγορα, με μια λίστα κατασκευαστών στην περιοχή του. Αφού επιλέξει έναν ή περισσότερους κατασκευαστές, λαμβάνει άμεση επικοινωνία τόσο από τους ίδιους όσο και από τους εξειδικευμένους συμβούλους της ALUMIL, για να διερευνηθούν οι ανάγκες του και να λάβει μια ολοκληρωμένη προσφορά για προϊόντα που θα καλύπτουν τις απαιτήσεις του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Με την αξιοπιστία της ALUMIL

Στα δύο χρόνια λειτουργίας του, το My Windows έχει ήδη βοηθήσει χιλιάδες πελάτες να πάρουν προσφορές, να επιλέξουν ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου και να προχωρήσουν στην εγκατάστασή τους.

Όταν πρόκειται για κουφώματα, η ALUMIL είναι ο «ειδικός». Με την εμπειρία και την τεχνογνωσία της, βρίσκεται πάντα δίπλα στον πελάτη σε κάθε βήμα της διαδικασίας, από την αρχική επικοινωνία μέχρι την τελική εγκατάσταση, διασφαλίζοντας την ποιότητα και το τελικό αποτέλεσμα. Με αυτόν τον τρόπο, καταφέρνει να έχει ικανοποιημένους όσους επιλέγουν το My Windows, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη τους.

Ευέλικτη χρηματοδότηση

Εκτός από την υποστήριξη στην επιλογή κατασκευαστή, η ALUMIL προσφέρει και ευέλικτες χρηματοδοτικές λύσεις για την αγορά των κουφωμάτων, μέσω του προγράμματος My Windows EasyPay, σε συνεργασία με την tbi Bank.

Τα οφέλη για τον πελάτη είναι πολλά. Από τη δυνατότητα πρόωρης αποπληρωμής από τον 1ο μήνα και τη σταθερή δόση με προνομιακό σταθερό επιτόκιο, μέχρι την ευέλικτη χρηματοδότηση έως 10.000€ και τη γραμμή υποστήριξης με εξειδικευμένους συνεργάτες της tbi bank που βρίσκονται δίπλα του σε κάθε βήμα, το My Windows EasyPay διευκολύνει σημαντικά τη διαδικασία απόκτησης νέων κουφωμάτων αλουμινίου από την ALUMIL. 

Εξοικονόμηση ενέργειας και χρημάτων

Κατανοώντας την επιβάρυνση που επιφέρουν τα έξοδα της ενέργειας στον μηνιαίο προϋπολογισμό κάθε νοικοκυριού, η ALUMIL έκανε ένα βήμα παραπέρα, δημιουργώντας την Εφαρμογή Εξοικονόμησης Ενέργειας, η οποία επιτρέπει στον καθένα να υπολογίσει πόσο θα μειωθούν τα ετήσια έξοδα για τη θέρμανση και ψύξη του σπιτιού του, αν επιλέξει τα ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου της εταιρείας.

Για μια ακόμα φορά, η ALUMIL ανταποκρίνεται στις ανάγκες του αγοραστικού κοινού που αναζητά τρόπους εξοικονόμησης ενέργειας και χρημάτων, υποστηρίζοντας τον πελάτη σε κάθε στάδιο της «διαδρομής» μέχρι την εγκατάσταση των νέων κουφωμάτων αλουμινίου.

Μπείτε τώρα στο My Windows και κάντε το πρώτο βήμα για τα νέα σας κουφώματα! 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις