Πέμπτη, 5 Σεπτ.
31oC Αθήνα

Μελάνια Τραμπ: Το ασπρόμαυρο βίντεο 48 δευτερολέπτων για τα απομνημονεύματά της που κυκλοφορούν την 1η Οκτωβρίου

(AP Photo/Matt Rourke)
AP Photo/Matt Rourke

Η Μελάνια Τραμπ παρουσιάζει τα απομνημονεύματά της με ένα ασπρόμαυρο βίντεο και λέει ότι ήρθε η ώρα να πει «την αλήθεια».

Το βιβλίο της Μελάνια Τραμπ, με τον τίτλο «Melania», θα κυκλοφορήσει την 1η Οκτωβρίου. Είναι διαθέσιμο για προπαραγγελία στο Amazon έναντι 30 δολαρίων.

«Η συγγραφή αυτών των απομνημονευμάτων ήταν ένα βαθιά προσωπικό και στοχαστικό ταξίδι για μένα» είπε στο βίντεο που ανέβασε στους λογαριασμούς της στα social media.

«Ως ένα πρόσωπο που έχει γίνει συχνά αντικείμενο δημόσιου ελέγχου και παραποίησης της αλήθειας, αισθάνομαι την ευθύνη να ξεκαθαρίσω τα γεγονότα. Πιστεύω ότι είναι σημαντικό να μοιραστώ τη δική μου οπτική γωνία: την αλήθεια» περιγράφει. 

Το βίντεο διάρκειας 48 δευτερολέπτων ξεκινά με την πρώην Πρώτη Κυρία να μιλά απευθείας στην κάμερα. Περιλαμβάνει επίσης σκηνές από τη θητεία της στον Λευκό Οίκο, συμπεριλαμβανομένου του ταξιδιού της στην Αφρική και της εργασίας για την εκστρατεία Be Best».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Melania Trump (@melaniatrump)


Υπάρχουν επίσης μερικές φωτογραφίες από την εποχή που ήταν μοντέλο και ως νεαρή μητέρα με τον γιο της Barron. Εμφανίζεται ο Ντόναλντ Τραμπ.

Το εξώφυλλο του βιβλίου είναι μαύρο με τον τίτλο «Melania» γραμμένο με λευκό χρώμα στη μέση της σελίδας.

Πουλάει δύο εκδόσεις: μια συλλεκτική έκδοση, έγχρωμη, αξίας 150 δολαρίων με 256 σελίδες και με κάθε αντίτυπο υπογεγραμμένο από την ίδια.

Το βιβλίο έχει 304 σελίδες και θα διατίθεται προς 40 δολάρια, ενώ τα υπογεγραμμένα αντίτυπα θα διατίθενται προς 75 δολάρια.

Η Μελάνια Τραμπ ανακοίνωσε τον περασμένο Ιούλιο ότι θα κυκλοφορήσει απομνημονεύματά της.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις