Πέμπτη, 5 Σεπτ.
33oC Αθήνα

ΤΖΟΚΕΡ: Mega τζακ ποτ 8 εκατ. ευρώ στην αποψινή κλήρωση– Με τα ομαδικά δελτία του opaponline.gr αυξάνονται οι πιθανότητες των παικτών να κερδίσουν

ΤΖΟΚΕΡ: Mega τζακ ποτ 8 εκατ. ευρώ στην αποψινή κλήρωση– Με τα ομαδικά δελτία του opaponline.gr αυξάνονται οι πιθανότητες των παικτών να κερδίσουν

Λίγες ακόμη ώρες έχουν στη διάθεσή τους όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στην κλήρωση του ΤΖΟΚΕΡ για το mega τζακ ποτ των 8 εκατομμυρίων ευρώ, μετά από 24 συνεχόμενα τζακ ποτ που έχουν σημειωθεί στο παιχνίδι.

Η κατάθεση δελτίων ολοκληρώνεται απόψε στις 21:30 και μπορεί να γίνει σε οποιοδήποτε κατάστημα ΟΠΑΠ στην Ελλάδα, ή διαδικτυακά, με μόλις λίγα κλικ, μέσω του opaponline.gr και του Opaponline App.

Για τους νέους online παίκτες υπάρχει επιπλέον διαθέσιμη μια μοναδική προσφορά γνωριμίας* στο opaponline.gr, για την οποία ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Εκτός από το μεγάλο έπαθλο των 8 εκατομμυρίων ευρώ στους νικητές της πρώτης κατηγορίας, οι παίκτες του ΤΖΟΚΕΡ διεκδικούν επίσης από 100.000 ευρώ για κάθε επιτυχία στη δεύτερη κατηγορία του παιχνιδιού.

Με το ΤΖΟΚΕΡ Group Play μοιράζεσαι το παιχνίδι

Όλοι οι διαδικτυακοί παίκτες ΤΖΟΚΕΡ έχουν πλέον τη δυνατότητα να μοιράζονται το παιχνίδι και τη διασκέδαση, αφού μπορούν, από όπου κι αν βρίσκονται, να συμμετέχουν σε ομαδικά δελτία.

Όσοι επιλέξουν να παίξουν ΤΖΟΚΕΡ online με ομαδικό δελτίο, αυξάνουν τις πιθανότητές τους να κερδίσουν αφού όλα τα ομαδικά δελτία έχουν συμπληρωμένους περισσότερους από 5 αριθμούς. Παράλληλα, είναι σίγουρο πως θα πετύχουν τον αριθμό ΤΖΟΚΕΡ, αφού όλα τα ομαδικά δελτία έχουν επιπλέον συμπληρωμένα και τα 20 ΤΖΟΚΕΡ.

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί απόψε στις 22:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι του ΟΠΑΠ στο YouTube.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

18+ επίγειο, 21+ ψηφιακό |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ 1114 | Παίξε Υπεύθυνα

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις